От х:

Днес в x:

Ангели на пазара за цветя

Ангели се появиха на пазара за цветя край младежкия дом още в ранни зори на 14-ти февруари.

За доброто настроение при избора, находчиви цветарки украсиха раменете си с пухените бели херувимски атрибути и с усмивка поднасяха стръкчетата на момичетата и момчетата. На всичкото отгоре, макар и конкурентки в бизнеса, те демонстрираха завидни приятелски отношения, което зареди мъгливото утро с много положителна енергия.

„ Не е всичко бизнес, хората трябва да се тачат и да си подаряват усмивки всеки ден. Така е и в любовта- настроените води до повече положителни емоции. Хората трябва да си казват всеки ден, че се обичат, не само при повод“, съветват врелите и кипели в любовни приключения беловласи мъже и жени, които също бяха на пазара, за да  купят цвете.

Още не измили гурелите по очите си, най-влюбените хасковлии вече бяха изприпкали до пазарчето, за да уредят свидетелството за чувствата си към любимия. Красиво цвете винаги е най-подходящия подарък за чистото и искрено изразяване на уважението и симпатиите към един човек, философстваха цветарките с по-голям стаж на пазара.

Тази година няма извънредно поскъпване на цветята за празника на влюбените. Стръкче шарена роза държи цена от 3 лв. Изящните червени грации са на 4 лв. Хитовите тази година лилави лалета, които носят дъха на пролетта и са символ на мъдростта, са по 1,50 лв. за стръкче.

Макар и малко преминали кокичетата са също сред предпочитаните цветни букетчета. Най-масовите букети са от 15 до 20 лв. и са от рози, като в цената е включена и аранжировката.

Освен цветя, предимно мъжете, избират и малки подаръчета за половинките си. Докато предишни години хората се хвърляли предимно на плюшени играчки с тематичните надписи или пеещи сърца, все по-често напоследък се търсят и избират по-стилни подаръци. Комплект кафени чаши за двама с красиви орнаменти и порцеланови лъжички в оригинална опаковка, са сред най-избираните подаръци. Това е така, защото хората се виждат в динамичния си ден предимно сутрин. И няма нищо по-хубаво от това да си поемеш дъх и да се вгледаш в любимия човек докато пиете заедно сутрешното си кафе. А и цената на подаръчните комплекти е доста поносима. В зависимост от украсата те струват от 6 до 12 лв. Най-луксозните с позлатено окантяване кафени чаши в комплект, могат да стигнат максимум трийсетачка.

Празничният подаръчен пазар тази година превзеха с оригиналността си и добрата си цена и дамските спални комплекти от сатен. Декорираните със сърчица комплекти нощница или пижама с халат в бяло и червено, са супер як подарък за всяка любима дама! При все, че нощницата с халат е на цена от 35 лв, пижамата -43 лв, а дантелено червено бельо на 12 лв.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини