От х:

Днес в x:

В Хасково търсят рецепционисти, в Свиленград-директори

Неизвестен хасковски хотел търси рецепционисти

В Хасково се търси рецепционист, който да работи на три смени за 430 лв месечно, е видно от справката на местното бюро по труда. Заплатата би била обичайна за позицията, ако не бе задължителното изискване за владеене на английски език. Иначе задълженията са обичайните-посрещане и настаняване на гостите на хотела, изискваният ценз е средно образование с неуточнена специалност. Офертата е валидна до средата на декември.

Заплатата на рецепциониста е едно от малкото посочени възнаграждения за 80-те свободни работни места обявени в седмичната сводка на Бюрото по труда. Любопитното е че другите посочени заплати са в Свиленград, за добре звучащите 800 лв. В митничарският град се търсят трима шефове-финансов директор, директор маркетинг и мениджър екип. Общото и на трите предлагани договори са както заплатите, така и срокът им-за 6 месеца. Изискванията за кандидат-директорите са интересни-висше с неуточнена специалност, професионален опит-неспецифиран, не се търсят езикови умения или умения за работа с компютър. Всъщност, кандидатът може даже да няма шофьорска книжка, но сигурно все пак трябва да е пълнолетен. Въобще професия мечта за много българи-шеф, без значение на какво.

Иначе свободните работни места са 80. Едва 2 от тях са за висшисти- машинни инженери с техническа специалност. Основно се търсят бачкатори- 12 заварчици в строителството, по 10 са строителни работници шпакловка и теракот със средно или основно образование и мазачи на подови настилки с машини, за които се изисква и документ за професионална квалификация.

10 са местата за шофьори на автобус също със средно образование и минимум 3 години стаж.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини