От х:

Днес в x:

Как се подмладяват Анджелина и Брад

Анджелина Джоли и Брад Пит минаха на филъри. Суперактьорите, които винаги са изглеждали перфектно, споделят, че никак не си падат по скалпела, но нямат нищо против да се освежат чрез една от най-новите високотехнологични процедури в бюти индустрията, пише standartnews.com.

За да забавят хода на изтичащите като през пясъчен часовник години, експерти в естетичната дерматология са създали новото поколение филър, което за разлика от досега известните не съдържа хиалуронова киселина, а веществото калциев хидроксиапатит. За да се постигне мигновен ефект, се инжектира в кожата чрез специален гел носител, който се разгражда напълно в рамките на няколко седмици. През това време кожата започва да произвежда собствен колаген.

"Ще познаете младото лице по стегната кожа, по ясните контури и по формата му, която трябва да наподобява буквата V - символ на победата и младостта. С напредване на възрастта пропорционалността се променя и чертите се изострят, от скулите няма и помен - бузите хлътват навътре и провисват. Тогава жените, а и мъжете правят чудеса от храброст - нито луксозни кремове, нито редовни физически упражнения, здравословна диета и минерална вода са достатъчни. А за грима да не говорим - вместо да прикрива, той фиксира бръчките. Когато процесът на клетъчното делене, чрез който кожата се обновява, започне да се забавя, трябва да му се противодейства", коментира д-р Сияна Живкова. "

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини