От х:

Днес в x:

Професионален тенисист стана „ Любимец 13”

Професионален състезател по тенс на маса спечели купата „ Любимец 13” в първото издание на турнира, който беше заложен в програмата за празниците на града. Кольо Колев е победителят в таз годишната надпревара при мъжете. В оспорвана игра между 12 състезатели, разпраделени в две групи по шестима души, участниците изиграха по пет мача по схемата „ вски срещу всеки”. В двубоите второ и трето място завоюваха Валери Грудев и Димитър Добрев.

Паралелно с мъжете майсторство на тенис на маса в залата показаха и състезатели на възраст от 10 до 17 години. Начинаещите в спорта бяха разпределени в две групи по 4-ма души. При тях първи се класира Мартин Дойков от клуб "АСАРА 08" от Симеоновград. Второ място в мачовете завоюва състезател от същия клуб- Ивелин Илиев. Третото място в тура „ Любимец 13” щурмува и успя да спечели Веселин Филев от клуба на домакините.

В началото на ноември, под патронажа на кмета на Любимец инж. Анастас Анастасов, ще се проведе и есенен турнир по тенис на маса"Купата на Любимец". Състезанието ще е в два поредни дни-на 3 –ти и 4-ти ноември. Състезанията ще са в залата на професионалния клуб по тенис на маса „ Любимец 13”. Програмата предвижда првия ден на надпреварата да е за деца, а втория- за възрастни. Идеята е турниът да се превърне в традиция на национално ниво.

Мая Манолова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини