От х:

Днес в x:

Хасковска фирма ремонтира общинските пътища на Ивайловград

Хасковската фирма "Европът 2005" ООД спечели обществената поръчка за ремонт на пътната инфраструктура в община Ивайловград.

Дружеството получи възможността да работи по рехабилитацията след като се оказа, че е подало най-изгодната оферта и е събрало най-много комплексни точки по различните критерии при подбор на изпълнителя.

Строителната фирма ще ремонтира и поддържа пътната настилка на 4 участъка в района на ивайловградско. Пътищата в една от зоните, на които ще бъде извършена рехабилитация, са към селата Драбишна, Славеево, Ламбух са първите предвидени за ремонт. Другата част от шосета са към селата Свирачи, Орешино, Белополяне, Долно Луково, Мандрица. Асфалтирането на участъците към селата Белополци, Покрован, Черни рид, Плевун и Кондово, също е заложено в рехабилитационната програма. Ще бъде ремонтирана и пътната инфраструктура в Ивайловград.

Максималната стойност на поръчката е 381 900 лв., като част от парите за ремонта са собствени средства на общината, друга - субсидия от републиканския бюджет.

Освен „Европът“ в обществената поръчка са участвали още 4 фирми. Отпадналите от процедурата могат да обжалват решението пред Комисията за защита на конкуренцията в 10 дневен срок.

Мая Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини