От х:

Днес в x:

30 °C

Цветан Цветанов и Делян Добрев в Хасково

 • 21:16, 02 окт 2017 г.
 • 11185
 • 0
 • 0

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Шу
  ШУРЕНАЙКО
  26 -2
  21:35, 2 окт 2017
  Гледах им КОНГРЕСА в залата Както винаг Цвъцко се загвана с ПРЕЗИДЕНТА Алооооооооо ФИЗКУЛТУРНИКА ти си джудже до този БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ Ти и твоя АПАП ЛЪЖЕГЕНЕРАЛ ПОЖАРНИКАР БОКИЧ Има ли смисъл да си тука и да надъхваш тези ваши ПОСЛУШНИЦИ че ДЕЛЯНЧО билголям политек Ние го видяхме що за пилитик и човек е той По добре го виждаме от тук отколкото ти от СОФИЯ Всички в Хасково едва ли ще гласуват повече за вас С тази среща вие сплотихте малко останалия след този гаф електорат но настроихте голяма част от хасковлии срещу вас защото застанахте зад ШУРОГЕРБАДЖИЙСТВОТО и КОРУПЦИЯТА
 • 2
  Ме
  Меча
  27 -4
  22:11, 2 окт 2017
  Цветанов се опитва да закърпи дупките по имиджа на ГЕРБ - Хасково и Делян.
  А самият Делян е Свръх-Нагъл. Той направи ОГРОМНА политическа грешка.
  Сгреши, защото реши да спретне комплот зад гърба на кмета, докато е в отпуска. Първо накара ударната група от местни послушковци да пише писмо срещу Беливанов. После мобилизира протежетата си да подават оставки. Най-накрая много ербап предизвика Беливанов на дебат.
  Абе, Глупи! Сам се нахендри, защото БСП само това чакаше - ние и без друго знаехме кой е в общината, но благодарение на твоята глупост цяла България разбра, че в Хасково има нещо гнило.
  Свръх-Нагъл си, Деляне. Ако Беливанов е грешка, и ако ти и сгрешил два пъти с номинацията му за областен управител и за кмет, сега не трябва да се извиняваш, а трябва да да се оттгелиш - веднага и завинаги. БСП не са ти виновни! Всуе се мориш да лъжеш, че БСП и Беливанов са се сдушили срещу теб. Просто ти се оказа слаб тактик и хитрата лисица Йончева знае как да те захапе.
  И още по-Свръх-Нагъл си, Деляне, защото продължаваш да топиш Беливанов и да го нападаш, след като лично ти хвърли партията си в цайтнот. Сега хем няма да имате кмет, хем не е ясно дали ще успеете да закрепите мнозонсгтвото в Общинския съвет. И си Нагъл, и си Жалък!
 • 3
  Къ
  Къде са?
  21 -3
  23:04, 2 окт 2017
  стига обяснения,така си оцапан,че и химическо чистене не може да те изчисти.Какъв светофар,какъв багер срещу милионите в ръцете на твоите хора.Скандала не е от вчера,измисли някаква вербовка на кмета,но не става. В"голямо"Хасково всички се познаваме . Не си това за което те представят колегите ти.Скрий се Полезния ход за тебе е решението ти за оставка.
 • 4
  Ха
  хасковлийка
  20 -4
  08:06, 3 окт 2017
  Целият град ги плюе.......,те тъпи ,ама тъпи - мислят ,че дъжд вали!
 • 5
  Ам
  аман от тролове
  8 -22
  09:05, 3 окт 2017
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 6
  Ив
  Иван
  7 -19
  09:18, 3 окт 2017
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • As
   asko
   2 0
   14:13, 3 окт 2017
   Г-н Иван, намалете малко децибелите! Не знам Ви на колко години сте, но аз си спомням, когато 45 години плащахме на "активните борци" на "освобождението ни", вече не искаме да е така. За заслугите - благодарност, но когато идват извращения, всеки да си плаща. Един въпрос - всички тези назначения, за които се говори, верни ли са или не? Без личния авторитет на г-н Беливанов, щеше ли кандидата на ГЕРБ да спечели? На Прзидентските избори, видяхме, на изборите за Кмет, на предните избори, също видяхме. Когато заслужите авторитете на г-н Беливанов, тогава говорете!
 • 7
  Ка
  Каква е тая
  15 -4
  09:21, 3 окт 2017
  Дамата с очилцата на втори план не спря да млящи като разпасана крава при всички изказвания на другарите Цветанов и Добрев. Много е дразнещо!
 • 8
  Ви
  Виолета
  6 -7
  09:43, 3 окт 2017
  Хасковлии се дразнят от присъствието в общината на хора на Тенчо Лилянов! Тоя не се наяде. На Дилян това му изяжда главата! Ако искаш да си почтен с хасковлии Деляне трябва да се дистанцираш от Тенчо Лилянов и особено който стои зад него! Иначе смятам че си почтен и можеш да бъдеш добър политик и най важното - можеш да направиш много за Хасково.
 • 9
  Г
  Г
  3 0
  16:53, 3 окт 2017
  Хасковлии вярват, че Беливанов е честен и почтен човек и изкуственно е въвлечен в този скандал
  ала Добрев !
Последни новини