От х:

Днес в x:

Руни Мара - сама, пияна и на мотор

След филма на Дейвид Финчър "Мъжете, които мразеха жените" изгря звездата на младата актриса Руни Мара. Тя се превъплъти в ролята на Лисбет Саландер и за тази роля вече е номинирана за "Оскар" в категорията за най-добра актриса.

 Персонажът наложи пълната трансформация на актрисата, известна доскоро с миловидното си излъчване. Самият Финчър обаче изискал много повече от Руни освен промяната на външния вид. Това сподели самата актриса в интервю за сп. "Мадам Фигаро".

Дългият списък на изискванията включвал Руни да живее сама известно време в Швеция. Там тя имала само езикови занимания със специалист.  Финчър поискал от Руни и да се напие здраво една нощ, за да види как ще изглежда на сутринта след запоя. Подготовката включвала каране на всевъзможни мотори.

Освен това Руни трябвало да практикува и каране на скейтборд, за да придобие стоежа, походката и осанката на разкрепостена тейнейджърка.

Така Руни Мара успя да спечели ролята, която бе предложена и на известни актриси като  Скарлет Йохансон и Натали Портман.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини