От х:

Днес в x:

Мъжете не разбират сигналите за флирт

Наличието на бариера между мъжете и жените относно флирта е факт, установиха от немската агенция за запознанства ElitePartner.de, а информацията е представена от Билд, предаде КРОСС.

Проучването, проведено между 6000 необвързани, показва, че 37 % от германците имат затруднения да интерпретират женските сигнали за флирт. Всяка пета жена пък е на мнение, че мъжете са прекалено директни и избързват с действията си.

С годините обаче положението явно се подобрява - 42 % от мъжете в интервала 18 - 29 години признават, че са объркани от женските сигнали, а при по- Възрастните (около 55-годишните) процентът е едва около 25.

Психоложката Лиса Фишбах обяснява, че женските постъпки много често са двойнствени и определено многозначни.За разлика от тях мъжете подхождат по-директно и знаят точно какво искат- именно това е основното, което липсва на нежния пол.

Съветът към жените е да разчитат повече на езика на тялото - дълбок поглед в очите, после отклоняване и обратно, неизменно придружен с усмивка,безспорно са недвусмислени. На мъжете пък се препоръчва да намалят темпото при флирта и да се постараят да спечелят женското доверие, без да се стремят да поставят рекорди.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини