От х:

Днес в x:

Задържаха 34-годишен кърджалиец за домашно насилие

За отправени закани 34-годишен е задържан в РУ-Кърджали вчера. Инцидентът станал около 11 часа в село Бойно. Мъжът оправил заплахи за саморазправа към съпругата си и нейни близки. Започната е проверка от сектор „Охранителна полиция“ в управлението по чл.144, ал.3 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Досъдебно производство за използване на неистински официален документ е образувано в ОД на МВР-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Образец за трудов стаж с вписани неверни данни бил подаден в Териториалното поделение на НОИ. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай работят по досъдебното производство по чл.316 във връзка с чл.308, ал.1 от Наказателния кодекс.

Проверка за неизплатени издръжки е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 34-годишен не издължил 8 месечни вноски на малолетното си дете, които били определени с влязло в сила решение по гражданско дело. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини