От х:

Днес в x:

Състезателите на „Виолена“ с 4 пъти сребро и бронз от Държавното по спортна аеробика

Изображение 1 от 6

    Четири сребърни медала и един бронзов завоюваха на Държавното първенство по спортна аеробика, което се проведе в зала „Строител“ в Пловдив, възпитаниците на хасковския клуб „Виолена“.

    Със сребърни медали се завърнаха при 7-8 г.Мария Хвойнова и Дани Тодоров смесена двойка и Дани Тодоров при индивидуално момчета. Криси Маринова се класира 10- та.

    При 9-11-годишните Дия Параскова е 7-ма, а заедно с Магдалена и Анжелика Хаджиеви при невероятно изиграване останаха 4-ти и групата им с Таня Николаева, Кристина Димитрова и Алекс Заркова също са 4-ти. Втората ни тройка в състав: Христина Везева, Габриела Тодорова, Гергана Георгиева са 5-ти и групата им с още Кристияна Георгиева и Анжелика Хаджиева отново 5-ти.

    В надпреварата при 12-14 г. Кристина Ванчева е бронзова медалистка в индивидуалната надпревара. Тя заедно с Тиана Заркова и Мария Арсова са сребърни медалистки при тройките и със сребро и при групите още с Кристина Панчева и Селин Шефкет.

    При 15-17 г. Деница Колева, която дебютира в тази възрастова група се класира 6-та.

    А при мъже и жени шампионът ни Тихомир Баротев пропусна това състезание поради наскоро опериран глезен и с надеждата, че ще може да вземе участие в международния турнир Пловдив къп 2020.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини