От х:

Днес в x:

9 °C

Премиера в РДТ: "И възрастните са били деца"

Спектакълът "И възрастните са били деца" е създаден по текстовете на две любими книжки - "Малкият принц" и "Мечо Пух". Авторите - Антоан Дьо Сент Екзюпери и Алън Милн, успяват да завладеят сърцата и на малките и на възрастните читатели.
"Всъщност, нашето представление е обяснение в любов към ЧЕТЕНЕТО. Четенето като полет, като приключение. Четящите хора са хвърчащи. Те се въздигат в световете на любимите книги и откриват нови и важни неща. При това, с най-голямо удоволствие! Сприятеляват се с героите, обикват ги". Така анонсират спектакъла от РДТ и продължават: От сцената ще прелетим до астероида Б-612 и до Голямата гора. Очакват ни срещи с Малкия принц, Пустинната лисица, Мечо Пух и Прасчо, Кристофър Робин. С какво ще летим? Тайната на летежа е в четенето. Артистите са научили една специална песен, в която се разкрива това вълшебство.
Ш-ш-ш-т, не казваме повече... Елате в театъра и ще чуете и видите. А може и да научите тази песен.
Екипът сътворил представлението е следният: драматургия и режисура: Елза Лалева, сценография: Анна Янакиева, музика: Петър Радевски, актьори: Божана Мановска, Десислава-Минчева Тодорова, Гергана Либова, Борис Хаджийски, художник-изпълнители: Анна Пулиева и Дичо Капушев.
Премиерата е на 23 септември от 18 часа.

СмолянБгвести
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини