От х:

Днес в x:

В отворено писмо Дани Каназирева изрази готовност да отчете дейността си

В отворено писмо до жителите на област Пловдив, областният управител Дани Каназирева заявява, че е готова да чуе всеки един жител и да обсъди важните проекти за региона. Писмото на Каназирева е по повод протеста пред областната управа през миналата седмица, когато протестиращи се събраха  пред сградата на Областната администрация и поискаха пълен отчет за свършеното до момента и поставиха редица въпроси относно работата на Каназирева

                     Поставеният срок от присъстващите бе две седмици, но областната управителка изрази готовност да отговори на очакванията им. Тя поиска протестиращите да  излъчат свои представители и в посочен от тях ден и час да се срещнат.

                      Отново искам да подчертая, заяви Дани Каназирева, че за мен спазването на законите,  свободата на словото и правото да изразиш лично мнение са демократични принципи, които като юрист и човек високо ценя.

Дани Каназирева заема поста областен управител от 10 месеца. Тя наследи позицията след като бившият областен управител Здравко Димитров спечели изборите за кмет на община Пловдив.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    99
    999
    2 0
    14:09, 19 сеп 2020
    Свободата на словото и правото да се изрази лично мнение в сайта на Първомай нет са нарушени по устна заповед на "недоразумението" Митков-все още кмет на града!Каназирева,моля за вашето съдействие да се разреши този въпрос!Благодаря!
  • 2
    Ка
    Каназирева
    0 -2
    19:41, 19 сеп 2020
    Забранено ти е само да коментираш анонимно и със злоба. Проверката ми показва, че всеки който е готов да се подпише с името си може да коментира както намери за добре.
Последни новини