От х:

Днес в x:

75-годишен мъж е 18-та жертва на коронавируса в Хасковско

За последното денонощие на територията на хасковска област е регистриран един нов положителен случай на коронавирусна инфекция и един починал, съобщават от Областния оперативен щаб.

Положителна е жена на 67 г. от община Любимец, която е  на амбулаторно лечение.

Осемнадесетият случай на починал, при когото е бил доказан новият коронавирус, е мъж на 75 г. от община Хасково. Той е бил приет в Инфекциозно отделение на 1 септември и на 2-ри е диагностициран с с коронавирус. На 10 септември състоянието му се е влошило и е прехвърлен в ОАИЛ, където е починал на 12 септември. Мъжът е имал придружаващо сърдечно заболяване.

През последните 24 часа жена на 47 г. от община Димитровград е прехвърлена в ОАИЛ.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 233. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Ан
    Ани Стоянова от ливада север
    10 -9
    09:10, 13 сеп 2020
    Групичка, да ви разкажа за поредната си мания - алкохолът и марихуаната вече не успяват да притъпят болката, а диарията, неволното изпускане на урина и вагиналните гъби ме подлудяват. Започнах да се интересувам от шпионски камери, подслушвателни устройства и хладно оръжие. Тъй като вече имам почитатели тук - ако видите по улиците луда, обвита в алуминиево фолио, от която стърчат жици и антени, със сатър в едната ръка и дюнер в другата, която само повтаря, че най-важно е да сме щастливи - това съм аз. Моля спрете ме и ме откарайте в психиатрията.
    • Дф
      дфд
      11 0
      11:40, 13 сеп 2020
      Не ти трябва психиатрия ти си по нормална от доста зомбита дето скитат по улиците
    • А така, чиче, кажи им - не аз съм сбъркана, а те. Писна ми някакви негативни хора да ми казват:обуй си гащи, забърши си лигите, изкъпи се, иди научи нещо, намери си работа, не можеш да изпиеш целия алкохол на света, ти сериозно ли вярваш, че ще спечелиш от тотото, страдаш от питърпановски синдром, подложи се на когнитивно поведенческа терапия, на 40 си, имаш две деца, спри да ни излагаш.
      ПП ти богат ли си? Искаш ли да се запознаем, аз имам регистрации в порно сайтовете. Ще ме намериш и в складова база РКС.
  • 2
    Не
    Недялко
    2 -2
    10:03, 13 сеп 2020
    Ани, защо не ми се обади? Аз ще ти помогна :0877 571 876
    • Чиче, ти пари имаш ли? Ще ме заведеш ли на Малдивите? Ела утре в източна индустриална зона, лесно ще ме познаеш, аз съм нещо като местната зебележителност.
  • 3
    Не
    Недялко
    4 0
    13:32, 13 сеп 2020
    До Ани : Защо се обръщаш към мен с израза "Чиче"? Че аз съм на 32г и не се смятам все още за чичка. Както желаеш-ти губиш! Питаш ме дали имам пари, това ли е най-важното? Да, имам достатъчно а много ме съмнява че под този ник : Ани Стоянова седи мъж!!
    • Ама какво става тука, БЕ. Още един ми казва, че не съществувам. Аз не съм ник, за бога, аз съм реална пуцка. Ела в складова база РКС утре и ще се убедиш, аз редовно спретвам циркове и панаири там. Всички ме познават, лесно ще ме намериш. Но ако не смяташ да ме водиш на Малдивите за какво си ми?
  • 4
    Ня
    Някой
    10 -4
    13:37, 13 сеп 2020
    Стига сте лъгали хората бе! Човека който почина миналия ден ми беше съсед и не почина от Короната а от инсулт. Плюс това не е на 75г а на 73г за да бъдем по-точни.
  • 5
    11
    11111
    5 -1
    14:14, 13 сеп 2020
    От УПОР
    ОГРОМЕН СКАНДАЛ! БЪЛГАРИЯ Е ВНЕСЛА ТЕСТОВЕ ЗА COVID-19 ОЩЕ ПРЕЗ 2017 Г. ! (ДОКУМЕНТИ)
    На път е да се разгори огромен скандал! България е внесла тестове за Covid-19 още през 2017 година, когато никой от обикновените хора не е предполагал, че ще се появи заболяване с подобно име. Информацията сочи, че тестове за Covid-19 са внасяни в страните от цял свят, като разследването сочи, че с тези количества е обслужван политическия елит на всяка държава. Тестовете са внасяни още тогава с код 382200 и с наименование “комплект медицински тест”.
  • 6
    Не
    Недялко
    2 -1
    14:29, 13 сеп 2020
    Какво е това РКС? Складова база, я вземи го преведи.
Последни новини