От х:

Днес в x:

Млада жена и 6-месечно бебе са с опасност за живота след катастрофата на магистралата

Несъобразена скорост е причина за вчерашната катастрофа на магистрала „Марица“, при която загина 58-годишна жена, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът стана в 14:50 часа на пътен възел „Харманли“ - „Симеоновград“ в посока София с джип „Нисан“ с дясна дирекция, управляван от 60-годишен старозагорец. В колата с него са пътували още трима негови съграждани – на предната лява седалка се е возела загиналата жена, а отзад са били жена на 24 г. и 6-месечно момченце.

Водачът е загубил контрол над колата и се е ударил в мантинелата вдясно. Вследствие на това се е преобърнал по таван на платното за движение.

От удара на място е починала возещата се до водача жена. С опасност за живота са младото момиче, което е със счупен таз, контузия на гръден кош и глава и бебето, което е с множество политравми и изгаряне, фрактура на черепа. Двамата са транспортирани в МБАЛ-Пловдив. Водачът на колата е с натъртен врат и порезна рана на главата, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Bo
    Bobo
    21 -6
    11:14, 8 сеп 2020
    Дясната дирекция е убиец на пътя. Крайно време е да се забрани управлението на такива превозни средства в Европа-
    • +-
      +-
      6 -5
      13:45, 8 сеп 2020
      И що дясната дирекция да е виновна на невнимателните или самонадеяните, или зле подготвените водачи на МПС.
    • Не
      Недоволен
      8 -2
      14:11, 8 сеп 2020
      Принципно е опасна, но в случая едва ли е имало значение дали е дясна или лява.
  • 2
    Оч
    Очевидец
    12 -2
    14:22, 8 сеп 2020
    Вчера видях катастрофата. Беше страшно! Трупа на загиналата жена е още пред очите ми. Снощи ми се присънваше. Карайте разумно! На всеки може да се случи. Миг невнимание и белята става. Бог да я прости жената!
    Дано другите оцелеят и се оправят!
    Съболезнонания на близките!
Последни новини