От х:

Днес в x:

Жена загина при катастрофа с джип на магистрала „Марица”

Изображение 1 от 3

    Жена загина на магистрала „Марица” участъка в Хасковска област, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал към 14:45 часа в района на 68-я километър от аутобана, при отбивката за Харманли, посока София.

    По първоначални данни, по неизяснени засега причини, лек автомобил със старозагорска регистрация се е ударил в мантинелата и се е преобърнал.

    Освен загиналата жена, са пострадали и пътниците в колата – с различни наранявания. Те са откарани в болница за преглед, като видимо състоянието им не е било тежко.

    Магистралата в този участък е затворена. Движението временно е пренасочено през Харманли и при Симеоновград се включва отново на магистралата.

    Екипи на Пътна полиция регулират трафика.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      ..
      ...
      41 -2
      17:30, 7 сеп 2020
      Имало е и бебе в колата според очевидец. Виждат се пакета с памперси и играчките. Много майки хем карат, хем искат да обърнат внимание на децата си, което е грешка. Карайки със 120 км./ч., не се навеждайте да вземете играчки, не си обръщайте главата към задната седалка и т.н.
      • Ка
        КАТ
        4 -19
        19:08, 7 сеп 2020
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 2
      14
      1488
      31 -4
      18:13, 7 сеп 2020
      Бих казал ,че повечето човъркат телефоните си да не изпуснат нещо от фейса отколкото да се навеждат за играчки
      • Ма
        Майка
        43 -2
        18:24, 7 сеп 2020
        Бих казала за мен лично, че в присъствието на детето си не ровя в телефона, в парка не си гледам телефона, ако не звъни по спешност. За мен гледането на телевизия, мобилни устройства, когато детенцето ми е с мен, е все едно му казвам: "Не си ми интересен, не ме интересува какво си преоткрил за пръв път, че искаш да опознаеш света, но мама не иска да ти помогне, защото телефона е по важен." После защо децата не излизат, нямат приятели, по цял ден пред компютъра, с телефоните... Същото, че цигарите били вредни, но пушат пред децата си...
    Последни новини