От х:

Днес в x:

Лейди Гага представя новия аромат на Valentino

Лейди Гага винаги се отличава с нестандартните си тоалети на сцената. След като ни показа, че освен да пее, я бива и като актриса, тя се зае със своята козметична марка. Малко след като получи цели 5 награди от MTV и призова хората от сцената да носят маски, изпълнителката се зае с поредния си проект, който е свързан с приятни аромати.

Певицата ще се появи на билбордовете на Valentino Beauty, защото стана новoто рекламно лице на парфюмите. 

Както нещата на марката, така и всичко онова, което прави Лейди Гага, са запомнящи се. Ето защо сътрудничеството им води до създаването на един по-специален продукт. 

Изпълнителката винаги се е застъпвала за различните и света, в който всеки има своя глас, съобщават от пресцентъра на бранда, снимал я с яркочервена рокля. 

Тъй като певицата има строга индивидуалност и винаги е насърчавала това у хората, тя е идеалният човек за лице на парфюма "VOCE VIVA". 

Новият аромат на Valentino Beauty е създаден от парфюмеристите Хонорин Блан и Амандин Клерк Мари. Той съчетава в себе си флорални, дървесни, свежи и сладки елементи. 

Ако помиришете парфюма, първоначално усещате бергамот, портокалов цвят и гардения. Тези аромати изведнъж отстъпват място на по-меките нотки на ванилия, сандалово дърво и мъх. Продуктът се предлага в стъклено шише в квадратна форма, като на капачката му има малки шипове - един от елементите, който често виждаме по дрехите на Лейди Гага.

Парфюмът, представен от певицата, струва 100 долара за 50 милилитра и започва да се предлага в магазините от 4 септември.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини