От х:

Днес в x:

Затварят едното платно на магистрала „Марица“ заради ремонт

Заради ремонт се затваря пътното платно за Пловдив на магистрала „Мирица“. До 27 декември т.г. движението от 99-ти до 101-ви км на аутобана ще се осъществява двупосочно в платното в посока ГКПП „Капитан Андреево”.

Ще се ремонтира участък с дължина 2,3 км. В отсечката е въведена временна организация на движението, с която скоростта поетапно се намалява от 140 км/ч до 50 км/ч.

Необходимо е шофьорите да карат разумно, със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания и да спазват стриктно въведената временна организация на движението.

Участъкът, който ще бъде ремонтиран, е построен през 80-те години на миналия век и за последно е обновяван през 1999 г. Оттогава досега на него са извършвани частични ремонти на неравности по пътната настилка.

Ремонтът на платното за Пловдив предвижда премахване на старата пътна настилка, укрепване на конструкцията с армонасипи в три участъка, полагане на геомрежи, полагане на нов асфалт. Отсечката ще е с подобрено отводняване, нови пътни знаци, мантинели и шумяща маркировка.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Зз
    ЗЗ
    4 -2
    21:39, 4 сеп 2020
    На скоро я инспектираше премиерът .
  • 2
    По
    Порчо
    2 0
    11:29, 5 сеп 2020
    "Магистралите" на *******!

Още новини

Последни новини