От х:

Днес в x:

Разследват измама за далавера с предпазни маски, произведени в Кърджали за чужбина

Досъдебно производство за измама по чл.209, ал.1 от Наказателния кодекс е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Двама чужди граждани били заблудени за доставка на предпазни маски през месец март, с което била причинена вреда за около 2000 лв. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Сигнал за кражба на велосипед подал в РУ-Кърджали 18-годишен. Колелото било откраднато на 11 август пред магазин в кв.“Веселчане“ в областния град. Сектор „Криминална полиция“ в РУ-Кърджали извършва проверка. Издирва се извършителят на престъплението.

 19-годишен превозвал 150 кг месо с неясен произход, установили полицейски служители от РУ-Кирково. Проверката на товарен „Мерцедес“ била извършена вчера около 9,30 часа в района на село Върбен в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Стоката била без необходимите документи за произход. Служители на Областната дирекция по безопасност на храните съставили акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност. 
Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини