От х:

Днес в x:

Автомобил, търсещ изтичане на газ, притесни димитровградчани

Изображение 1 от 3

    Автомобил, обследващ газопреностната мрежа за изтичане на газ, притесни димитровградчани, които изпратиха снимки до нашата медия. На задната част на автомобила с много удивителни е изписано: "Система за автоматично локализиране на изтичане на газ!", "ВНИМАНИЕ !!!", "Бавно движещ се автомобил! Моля за вашето разбиране!"

    Потърсихме за информация газопреносното дружество, където разговаряхме с Илия Илиев, който ни увери, че няма място за притеснение. Това е ежегодна процедура, с цел осигуряване на безопасната експлоатация на газопреносната мрежа. Веднъж годишно се предприема обследване на мрежата от специализиран автомобил, който търси евентуален теч.

    Няма никакво място за притеснение или паника, това е ежегодна проверка, за да осигурим безопасната експлоатация на мрежата, заяви Илиев.

    Ситигаз ще се постарае за в бъдеще да информаира предварително обществото при подобни обследвания, за да не се създава паника и притеснения у гражданите, заяви представителят на компанията.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Дг
      Дгд
      11 -8
      17:21, 5 авг 2020
      Аз съм против съседите ми да се газифицират. Забравяш котлона и заминава целия вход. Благодаря, опасно е!
      • Ко
        Котлона
        5 -4
        23:31, 5 авг 2020
        Ти ако забравиш ел. котлона , какво става
      • Тт
        Тт
        5 0
        10:21, 6 авг 2020
        Пожар, а не взрив!
      • .
        .
        2 -1
        19:20, 6 авг 2020
        Това не е ПРОПАН БОТАН, а е ПРИРОДЕН ГАЗ от който няма никаква опасност. Ами, ако се запали кабел на токов котлон или гръмне бутилка на пропан бутан? Тогава НЕ ВХОДА , а целия квартал ще замине!!! Газовото дружество мисли за гражданите си и за тази цел има изработено специално устройство, което ако усети изтичане на газ, котела на секундата спира да работи и няма никаква ама никаква опасност. Престанете вече с тези глупости и простотии. Цял свят се отопля по този начин, готви и се къпе, а само ние българите със злобата си сме все на заден план. После, защо сме били в това състояние. Ето заради такива като вас!!!! Оставете комшиите си, да се газифицират, след време и вие ще искате. Убедена съм!!!
    Последни новини