От х:

Днес в x:

Круизното шоу на Dior в сърцето на Пулия (видео)

Круизното шоу на Dior 2021 е пленително в атрактивната обстановка в историческия италиански град Лече. Може би мечтата за круизите е много по-сладка и щастлива, когато те са спрени и този моден спектакъл с танцьори, оркестър и италиански песни на живо дава цвят и форма на тази мечта. Пренесете в един фееричен имагинерен свят, който се появява за кратко сред заобикалящата го красота, история и традиции на Пулия.

Лече е перлата на барока в италианския юг, a за шоуто Пиаца дел Дуомо светят хиляди разноцветни лампи, които следват архитектурните форми.

Колекцията отдава почит на старите местни майстори с ръчните дантели, рядка бродерия и ресни, които красят тоалетите. Мотиви от облеклата са възпроизведени със свелините на площада.

Шоуто е необичайно, още повече, че е месец след вдигането на карантината в Италия. Да, пътуванията и круизите са все така невъзможни, модните къщи прекратиха ревютата, лишени от публика, но искрата е Dior е жива. Шоуто е предавано на живо от празния площад и само в YouTube има близо половин милион гледания.

"Dior живее от 1946 г. от искрицата енергия, която дават модните ревюта. Това е нашето ДНК, това е нашата работа", казва изпълнителният директор на Dior Пиетро Бечери пред Vogue. "Силно вярвам, че ще продължим с предварителните колекции. Също така круизните колекции са нашият начин да разказваме истории."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини