От х:

Днес в x:

Сачева: Помощ за семействата с деца, ако наесен пак затворят училища и детски градини

Кризисна семейна помощ, ако училищата останат затворени и през следващата учебна година, готви социалното министерство. 

Това обяви министърът на труда и социалната политика Деница Сачева по БНР. Тогава със сигурност ще трябва да подкрепим семействата, защото те вече са изчерпали своите възможности, както за платен, така и за неплатен отпуск, вероятно и своите спестявания, допълни още Сачева. 

Не бих искала да бързам с анонса, но, ако се наложи да се затварят училища и детски градини отново през есента, тогава ще предложим конкретна месечна помощ за семействата с деца, които да могат да се подкрепят за толкова месеци, за колкото е необходимо да се затварят училища и детски градини. Пак казвам, ако това се наложи“, посочи още Сачева. 

Предвидената 3-месечна помощ по 50 лв за пенсионерите при необходимост ще бъде удължена, ако има тежка здравна криза и допълнителни ограничителни мерки, каза още министър Сачева.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ма
    Мамицата Ви
    7 0
    11:26, 28 юли 2020
    Стягайте се, пак се готвят да ни затварят!
    Световта диктатура! Май това което се говори и пише не е конспиративна теория, а истина!
  • 2
    Ми
    Министър голяма уста
    0 0
    22:38, 28 юли 2020
    https://www.facebook.com/groups/1575615022613048/permalink/1585929128248304/
    Аман от нагаждачи . Министърката изразява любовта си към един труг персонаж от българската история. Няколко години по късно здраво е захапала поста на калинка и пръска отрова наляво и надясно . Да са ни живи и здрави пенсионерите които ще получат подаянията от 50лева

Случаен виц

Последни новини