От х:

Днес в x:

Старши комисар Щерьо Милчев е преназначен за директор на ОДМВР-Кърджали

Началникът на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов представи днес новия директор на ОДМВР-Кърджали пред ръководния състав на дирекцията. Старши комисар Щерьо Милчев, който досега заемаше поста на зам.-директор, е временно преназначен за директор на Областната дирекция. На представянето присъстваха: окръжният прокурор на Кърджали Желязко Стефанов, директорът на ТД „НС“ Георги Ангелов, ръководители на други структурни звена на МВР в областта. Михаил Златанов прочете заповедта на министъра на вътрешните работи, пожела здраве, упорит труд, кураж и добри резултати в работата на една от най-успешните дирекции – ОДМВР-Кърджали. Новият директор старши комисар Милчев заяви пред състава, че има няколко приоритета, на които ще държи много: противодействие на разпространението на наркотици с акцент върху непълнолетните и малолетните, добър обществен ред, противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места и пътнотранспортния травматизъм със специално внимание върху главния път към ГКПП „Маказа“. Той подчерта, че е работил заедно с ръководния състав и няма да има период на сработване. Заяви намерение за осигуряване на качествено разследване в близки контакти с наблюдаващите прокурори и пряк контрол върху ръководителите на структурни звена в ОДМВР до началник на групи.

Старши комисар Милчев  е започнал работа в системата на МВР през септември 2005 г. като разузнавач в РЗБОП. Има професионален опит в ТД „Национална сигурност“ – Кърджали, в сектор „БОП“-Хасково  с месторабота гр.Кърджали, в сектор„Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР-Кърджали. През юли 2015 г. е назначен за началник на РУ-Кърджали, а от август 2018 г. е преназначен на длъжността зам.-директор на ОДМВР-Кърджали.
Бакалавър е по специалността „Макроикономика“ и магистър по специалността „Приложна психология“ в ПУ „Паисий Хилендарски“.

Досегашният директор Атанас Илков е преназначен на друга ръководна позиция в системата на МВР.



Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини