От х:

Днес в x:

С новата седмица тръгват ежедневни протести в Смолян

От понеделник /20.07-2020 г./ в Смолян започват ежедневни протести срещу правителството и главния прокурор на България, това обявиха от Гражданско движение "Родопско сърце".
От сдружението съобщават, че  тогава ще  ще входират  официално уведомление до община Смолян.Предвижда се и шествие по бул.България. Организаторите напомнят, че  всеки опит за нарушаване на обществения ред и законодателството на Република България, ще бъде отнесен към компетентните правоохранителни органи
 
От "Родопско сърце" организираха в края на седмицата първия протест в областния град, на който се събраха около 300 души. Сред тях бяха познати политици от БСП като Стефан Сабрутев и Рабие Кьосева,Филип Топов от КРОС. "Оставка" викаха кандидат кметове от Смолян и Чепеларе.
По-голямата част от протестиращите обаче бяха млади хора, които обявиха че са изцяло за смяна на политическия модел в страната. Пред СмолянБГвести казаха, че  "не може да има промяна с партии и лица, които са в политиката от 30 години.За да имало промяна всички те трябват да бъдат сменени". 
 
СмолянБГвести
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини