От х:

Днес в x:

БСП в Кърджали поиска оставките на Борисов и Гешев, подкрепи протестите

ПОЗИЦИЯ

 на Общински съвет на БСП – Кърджали

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Продължаващите всекидневни протести на десетките хиляди българи с различни политически убеждения и професии срещу днешното,трето поред корумпирано управление на Бойко Борисов доказаха, че власт основана на страх не е трайна!България повече от всякога  има нужда от дълбоки промени във всички сфери на живота, от нова посока, от нова перспектива.

  Ние, социалистите в Кърджали заставаме зад думите и действията  на президента Румен Радев, избран с гласовете на над 2 млн.граждани, внесения от БСП вот на недоверие към правителството и твърдо подкрепяме справедливите искания на всички протестиращи в България.

Време е, заедно да кажем  „СТОП“  на страха  завладял милиони българи- страх за мнение и позиция, за работното място,за здравето ,за дома, за децата, за родителите, за утрешния ден с искане на ОСТАВКА на това правителство.

Време е да кажем „СТОП“ на „мафиотизацията на управлението“.Да кажем  „„СТОП“ на политическите репресии, на прокурорския рекет, на произвола"  с искане на ОСТАВКА  на  главния прокурор Иван Гешев.

Време е да кажем „СТОП“ на едноличния режимна управление и говорене, завладял и повечето  медиипод надслов :„Сам говори, сам се слуша, сам се и хвали“ . Време е да кажем стоп на празнодумието и „байганьовщината“ в политиката  с искане на ОСТАВКА  на министър – председателя Бойко Борисов.

Мандатът на коалиционното правителство на ГЕРБ върви към своя пореден провал и  край! То не  изпълни своите поети  ангажименти, особено в частта повишение на доходите, социална политика,справяне с корупцията, където всичко се решава на принципа  “ наш човек „.

На местно ниво, независимо от гръмогласните обещания, акцентирани като приоритети в работата на народния представител, днес председател на парламента Цвета Караянчева, областния управител за отваряне на работни места чрез стимулиране на икономиката, обезлюдяването на  района продължава и то с високи темпове, продължава насаждането на страх и наложеното политическо кадруване, алтернативното честване на национални и религиозни празници, което никога досега не беше се случвало  в смесените райони. Пълния балон с обещаниясе пукна: изминаха повече от десет години, а все още  Кърджали няма обходен път, индустриална зона, нова спортна зала, не е разширен прохода на Маказа.Обещания,обещания и абсолютно нищо направено до този момент.

Изходът е един: ОСТАВКА!

В  ход е  новата ПРОМЯНА за България  !

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ка
    Камен
    1 0
    14:39, 15 юли 2020
    Като декларация неотложна необходимост! Като съдържание прилича на полуизгнила тиква!
  • 2
    Бе
    БЕЗПАРТИЕН ГРАЖДАНИН
    1 0
    15:02, 15 юли 2020
    Арменеца с ехидната и фалшива усмивка се надява че случайно отново може да бъде нещо в публичното пространство.небелоочието му не може да проумее че е абсолютна нула в обществото. Да си гледа партийния инкубатор в какъвто превърна училището.аха става упрос както казват от дъ пъ съ -то за багдасаров.нарочно с малки буукни за да се види колко е незначителен и безличен
  • 3
    Би
    Бисер
    1 0
    19:46, 15 юли 2020
    Багдасаров неморален, краде където му падне, еничар края на 20 и началото на 21 век, арменец внедрен в Кж и БСп от комунягите, антитурски устроен. Играе с ДПС за сметка на Даниел Делчев и Червения Назми Мюмюн. Толерира доносниците, доносник Сергей Джебел, дъщеря му общински съветник Кж, за сметка на кърджалийци. Човек занимаващ се с машинации, интриги и задкулисие.
Последни новини