От х:

Днес в x:

20-годишен е с опасност за живота след катастрофа с мотор

Двама души пострадаха при катастрофа в Харманли. Инцидентът стана малко след 22 часа в петък на улица „Васил Левски“ в Града на Белоногата, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Те са пътували с мотоциклет „Ямаха“, управляван от 18-годишен. Младежът не е спазил достатъчно разстояние и се е ударил отзад в намаляващ скоростта „Опел“, шофиран от 40-годишен мъж.

Вследствие на това е пострадал мотоциклетистът, който е с разкъсно-контузна и прободна рана в областта на дясна подбедрица, без опасност за живота. Пострадал е и возещият се зад него без защитна каска 20-годишен харманлиец. Той е с кръвоизлив в мозъка, счупване на черепа, фрактура на ребро и контузия на бял дроб. Настанен е в хасковската болница с опасност за живота. Съставени са актове, образувано е досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ля
    Лято
    29 -1
    13:11, 13 юли 2020
    Колко ли още мотористи ще пострадат, карат като луди, самите те са душмани на моторите, форсират ги, карат с мръсна газ, изпреварват откъдето им скимне и ще вкарат невинни хора в затвора!? Полицията знае ли само към Кенана какво става, чак не ми се ходи там от тях, това не са нормални хора , а полуидиоти! Да пази господ!
    • Ve
      Venom
      16 -3
      13:24, 13 юли 2020
      Мотористите са най-добрите донори на органи.
    • О
      О
      15 -1
      13:47, 13 юли 2020
      Те само мотористите да бяха на кенана, пълно е с мамини кумити със изтърбушени тдй-та дето са във филма бързи и яростни ...
    • Чо
      Чорбаджията на Заптиетата
      1 -1
      17:42, 13 юли 2020
      В момента сме заети
      да пазим чорбата на Боци Тулупа и Брат му Джолана
      .....
      Даже кампанията "Тормоз на редовните водачи с глоби" отменихме по тая причина
      ....

      .... Чорбаджия - Главен готвач - тоя дето раздава чорбата - военен чин в Отоманската империя - командир на полк яничари
  • 2
    Мо
    Мотокрос
    19 -1
    13:23, 13 юли 2020
    Не става само с ядене трябва и акъл за да караш мотор....Почнаха да изправят завоите понеже идват бързо...
  • 3
    Ня
    Някой
    15 -1
    13:29, 13 юли 2020
    Поредните донори които се мислят за безсмъртни! Давайте газ, карайте на задна гума, може и без ръце курмилото и накрая при "Свети Петър". Ей, умната момчета!!
  • 4
    ..
    ...
    0 0
    00:32, 14 юли 2020
    Все мине тая какво се случва с тях.Те от дума неразбират все си мислят че целия свят е против тях.Накрая на погребениятана близки и познати се чудят защо така е станало.Все на тях пътя им се засича все предимството им се отнема.Мислете с тия глави карайте малко по с акъла си има хора не им се мре а и на вашите близки едвали им се ходи по моргите да разпознават поредния размазан БАЩА,БРАТ ИЛИ СИН И Т.Н
Последни новини