От х:

Днес в x:

Битият на протеста младеж се самоизписал, съобщи шефът на "Пирогов" (видео)

 „Не вярвам, че в дискотеките се спазва дистанцията и дезинфекцията. Видях какво се случи на бала на сина ми". Това заяви в ефира на "Здравей, България" директорът на "Пирогов" Асен Балтов, след като стана ясно, че нощните заведения отново отварят врати. 

„Младите хора ходят по нощни заведения. Дори да изкарат леко коронавируса, те се прибират при родителите си", каза още Балтов. 

По думите му се очаква до 7 дни да има ръст на заболелите и заради масовите събирания на протестите. „София разполага с около 90 свободни легла в болниците. Ако се наложи, ще се отворят буферни отделения. В момента обаче, когато започнем да лекуваме само коронавирус, ще пострадат хронично-болните хора, тези с планови операции", поясни шефът на "Пирогов".

Той коментира и случая с пострадалото 21-годишно момче по време на протестите. В неделя то напусна "Пирогов" по собствено желание. 

„Младежът беше приет с комоцио. Направен му е скенер, на който се вижда, че няма сериозни увреждания. Той дойде в съзнание, но имаше множество контузии по тялото. В неделя  се самоизписа. Може би се е притеснил от медийната активност. Другият ранен е 29-годишен и още е в болницата", коментира Балтов. 

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ва
    Ваня
    10 -2
    11:53, 13 юли 2020
    Герберски боклук е Асен Балтов!
    Нова телевизия е на Домусчиев, пръв приятел на диктатора Бойко Борисов.
    Опитват се да всяват смут сред обществото.
    Защо е толкова голяма смъртността в България? Защото от кражби и рекети няма пари за пенсии и социални помощи. Защото от простотии и обграждане с некадърници за почтените, образовани и кадърни хора няма работа и доходи. Защото заради корупция и ламтеж дишаме, ядем и пием боклуците на Европа и света и се разболяват, вкл. и деца, от неизлечими болести. Защото заради корупция и схеми направиха пътища – убийци, с които се хвалят и на които загиват читави българи, като на война. Защото упражняват репресии, сплашвания и убийства срещу всеки, дръзнал да изрази мнение. Защото… това се нарича ГЕНОЦИД спрямо собствения народ! И нека онова нещо в парламента с пекинско-виетнамска насоченост да вземе да я научи тази истина. Да я научат всички, които отиват там, където им е мястото. Време ще имат достатъчно.
  • 2
    Че
    Четящ
    10 0
    12:42, 13 юли 2020
    Евгени е напуснал болницата след като са му казали, че го е търсил цивилен полицай, а други полицаи са го тормозели. Майката на момчето, която е хирург по професия, каза, че синът и е силно травмиран и че е бил подложен на полицейски тормоз, включително и в болницата!
    Това е истината! Този лекар да се засрами, че говори лъжи!
    • 19
      1952
      3 0
      14:01, 13 юли 2020
      Който не става за нищо,става полицай-затова е тормоза към момчето!Под командата на Б.Б. полицаите,най-вече катаджиите тормозят гражданите!
  • 3
    3,
    3,14
    7 -1
    13:08, 13 юли 2020
    И Балтов е мутра!!
  • 4
    Да
    Дамян
    0 -2
    20:01, 13 юли 2020
    Брей че разбирачи.А как стана така,че пребитият изобщо не помни нищо, дори,че е бил на протеста.Айде,разтълкувайте това.
    • 19
      1952
      1 0
      06:07, 14 юли 2020
      Дали момчето помни нещо или не няма значение!Тук е проявено НАСИЛИЕ!Ако става въпрос,то и еничарите не си спомнят ,че са го удряли!Какво ще кажеш,Дамянчо?
  • 5
    Дамянчооо, това момче да не си ти бре? Много си отваряш парашута, а , какво разбираш ти бе каун?

Още новини

Последни новини