От х:

Днес в x:

Заловиха "надрусан"младеж с "Мерцедес" в Кърджали, друг си носел дрогата в джоба

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на наркотично вещество. 24-годишен водач на „Мерцедес“ бил проверен вчера около 15 часа на бул.“Беломорски“ в областния град. Тестът за употреба на наркотик отчел положителен резултат за марихуана. Водачът отказал кръвна проба за химически анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Бързото производство е по чл.343б, ал.3 от Наказателния кодекс.

За незаконно притежаване на наркотик 31-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Мъжът бил проверен на 11 юли в областния град и у него била открита бяла бучка, която при извършен тест реагирала на амфетамин. Наркотикът е иззет. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс за незаконно притежаване на наркотично вещество. Работата по случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали.

За хулигански действия 40-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 13,30 часа вчера възникнал скандал между него и 24.годишен, при който по-възрастният нанесъл удар на опонента си. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство за налагане на административно наказание.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини