От х:

Днес в x:

14 °C

Сигнал: Камиони пилеят слама край Хасково

Изображение 1 от 5

    Слама се пилее от множество камиони, преминаващи по пътищата в и край Хасково, сигнализира читател на Haskovo.net.

    Действително това се случва в края на жътвената кампания. Гражданинът често засичал товарни автомобили, които по думите му са претоварени, без товарът да бъде покрит, при което от вятъра и вибрациите на камионите се разпилява слама по пътните платна.

    „Отделно се създават предпоставки за пътни инциденти, тъй като товарът запречва видимостта на огледалата за обратно виждане на водача, а и балите могат да се свлекат от каросерията на автомобила и да засекат движещ се отзад автомобил”, смята гражданинът. Той настоява, че контролните органи трябва да вземат отношение към ситуацията.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ха
      Халил
      12 -8
      17:39, 12 юли 2020
      Всички тия слама джии са К или СМ
      • Ел
        Елена
        16 -11
        18:14, 12 юли 2020
        Българи, тези дни пишем история. Тези дни ще вземем решения не само за нас, за нашите деца, но и за България. Защото положението стигна дотам, че вече или ще са те или ще сме ние. Път назад няма. Както виждаме, нашият министъ-председател е станал за смях на цял свят. Той е шутът на Европа, шутът на света. И най-лошото открито се подиграва на народа, който е господарят на тази земя.
        Вчера, явно на няколко ракии или субстанции, Борисов реши да ни убеждава, че без него планетата ще спре да се върти, че ще се „счупи” държавата. Че ние няма да оцелеем без него. Борисов, 13 века държавата се е справяла без теб. За десетилетие от твоето управление съсипа всичко. Не ти щем некадърно направените магистрали, които се измиват на следващия ден, не ти искаме заводите, които са цехчета за капачки, не ти искаме чуждите инвеститори, докато убиваш българския бизнес. Защо не отговориш колко хора се самоубиха по време на твоето управление, колко хора предпочетоха да мият чинии и да сменят подлоги в чужбина, отколкото да останат в „проспериращата” ти държава? Защо не отговориш откъде са парите в шкафчето ти, от кого се пазиш с този пистолет до главата ти?
        Ти заяви, че оставка няма да подадеш. Ти си забравил или изобщо не знаеш, че народът определя кой да управлява. Ние знаем ти как си купуваш изборите. Знаем за „мъртвите души” в изборните списъци, които се правят от твоите кметове, знаем по колко върви един глас за твоята партия в гетата, знаем как принуждаваш адмиинистрацията да гласува за теб, знаем как изнудваш работодателите да заплашват работниците си да гласуват. Знаем как си избран и ти не си избран от народа, ти си избран от мафията. Ти удобен на Пеевски и на Доган, на кукловодите, но не си удобен на българския народ.
        Аз не искам да живея в държава, в която правителството е за смях на цял свят. Не искам да живея в държава, в която хората се самоубиват от мизерия. Не искам да живея в държава, в която главният прокурор първи нарушава Конституцията и законите. Не искам да живея в държава, в която електоратът на управляващата партия е над законите.
        Аз искам демокрация, правова държава, ред и справедливост за всички. Искам тези, които ограбиха България, да получат заслуженото си. Искам на хората да се даде възможност да живеят спокойно и който работи, да има достойно заплащане, което да му позволява нормален живот, а не оцеляване. Искам хората, работили десетилетия и изградили тази държава, да получават достойни пенсии, а не огризки, които ги правят просяци.
        Затова, Борисов, трябва да се махаш. Протестите не трябва да спират, докато ти не подадеш оставка и не бъдеш разследван за престъпления срещу народа на България. Гешев също трябва да се маха. Този човек е срам за правото, за прокуратурата и за България. И ВСС би трябвало да разследва неговата дейност напоследък, защото той се самозабрави, забрави и законите. Това не може и няма да продължава така .
        Всеки ден протести, докато не се махнат!
        Да живее България!
        Елена Гунчева
      • Еленка, извода от написаното ти е един, Бойко е в... Виж коментара
    • 2
      Pp
      ppp
      21 -6
      19:33, 12 юли 2020
      Така е защото КАТ нямат ресурс. Всички са скрити по храстите с камерите и си бъркат по дупките.
      • Аз съм тъп гражданин от селски произход
        ....
        който за да скрие селския си произход пазарува в Била или в Кауфланда , купува си редовно банани , не копа в градината си ами ходи на бодибилдинг, и държи гумените галоши на баба си скрити в най- тъмния ъгъл на килера - :))
        ....
        И псува че по време на жътвата по пътищата пада слама

        П.С. - Това с падналата сламата се случва откакто човек е измисли каруцата :))
        ..... А за галошите - селнина си е селянин - практичен идиот - не знае кога може да му потрябват галошите на баба му и си ги пази :))
    • 3
      Вн
      Вносител
      14 -2
      20:29, 12 юли 2020
      КАТ се крият по храстите и лежат и пърдят в патрулките за друго не стават...
    • 4
      44
      4444
      8 -6
      20:50, 12 юли 2020
      Днес пътувах до Стара Загора и по целия път беше така.

      П.П.За първи път видях моторист, залепил скоч върху регистрационния си номер - това за катаджиите го пиша.
    • 5
      Ка
      КаУн,пъПеш
      12 -5
      22:30, 12 юли 2020
      Кво ви пречат камионите със слама,сено,люцерна.!!! В цяла Бг.се вози и превозва така. Многоо чист град е хаско.от сякаде е ужас както и да погледнеш
    • 6
      Ne
      nelicha - нелича
      9 -2
      01:10, 13 юли 2020
      Е да . Животните трябва да ядът . За да има , какво да ядем ние . Това е само този месец . Ще го преживеете . Онова , което е на дневен ред е, е войната между Борисов и Радев . Когато двама се карат третия печели . А третия е Божков . Който и да изберете все ще збъркате . Левски ние оставил едно тефтерче . Внего е записано да няма партии . Народния представител трябва да служи на хората , които са го избрали и не може да слугува на партии и партийни лидери .
      • 12
        123
        3 -2
        08:38, 13 юли 2020
        Никой не е против да прибират храна за животните а в наглия и опасен начин по който се случва.В европа не возят ли слама -возят на по правилата покрита и не стърчашта от камиона.Да ченгетата се правят че не виждат срещу "сухо" иначе щеше да има ред и в България.
    Последни новини