От х:

Днес в x:

В касите на ESCOM в Хасково вече се извършват всички плащания EasyPay

ESCOM уведомява, че от 1 юли в касите на фирмата в Хасково могат да бъдат извършени всички плащания през EasyPay.

На всички каси на ESCOM (без централна към момента) се приемат:

ПЛАЩАНИЯ

 • битови сметки към над 250 дружества без такси 
 • местни данъци и такси (по ЕГН или ЕИК), глоби към Пътна полиция
 • зареждане на GSM ваучери
 • вноска по застраховки, кредити и осигуровки

ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ

 • бързи преводи в страната и чужбина
 • вносна бележка по банкова сметка
 • захранване на Микросметка в ePay.bg
 • плащане в брой към онлайн магазини
 • дарения за благотворителност

ПРОДАЖБИ

 • билети за събития, концерти и опера
 • лотарийни билети
 • винетни стикери

ESCOM кани гражданите да се възползват от новата възможност, която е изцяло за тяхно удобство.

Коментари в сайта (8)

 • 1
  99
  999
  8 -4
  09:31, 3 юли 2020
  Използвам момента да кажа че много харесвам последната им услуга.
 • 2
  Ча
  Чакам отговор
  2 -1
  12:11, 3 юли 2020
  А можели най- накрая дасе плащас easy pay oт други каси например от Кауфланд.
  • Es
   escom
   4 -1
   12:13, 3 юли 2020
   Разбирасе че може.От няколко месеца.
 • 3
  Ко
  Кога ще ги стигнем...?
  5 -1
  11:55, 4 юли 2020
  ЕСКОМ защо не си вдига телефоните за поддръжка? От снощи нямаме нет, а кабелна е като - тука има, тука нема.
 • 4
  Es
  escom
  6 -3
  14:40, 4 юли 2020
  Простете, но не мога да ви взема на сериозно. Има дежурни, които са си на местото и приемат обаждания ( за разлика от други оператори). Снощи имаше едно прекъсване на тока в квартал Орфей. Енергото бяха изключили доста кабели защото трябвало да спрат тока на едно заведение. Мина известно време преди да намерят кабела и да пуснат отново захранването.Нашите техници бяха на место и чакаха Енергото да приключат за да проверят всичко. Тази сутрин отново имаше за малко проблем с енергото в друг квартал.Техниците са винаги на мястото и отстраняват проблеми при нужда. Освен това искам да ви напомня, че когато имате проблем няма никаква полза да го съобщавате тук. Достатъчно е да позвъните на дежурните. Ако те не могат да ви вдигнат веднага ще ви върнат обаждане за да ви чуят. Всички телефонни номера на обаждания към нашата централа се записват. Няма опастност да не ви изслушат. Използвам възможността да ви уведомя че напредваме сериозно с оптичната мрежа и поетапно всички абонати трябва да минат на оптика. Когато мрежата бъде завършена(това обаче не става толкова бързо) подобни прекъсвания на тока няма да ви влияят. Уверявам ви че през цялото време работим върху подобряването на мрежата и на услугите. През цялото време сме на ваше разположение нищо че не винаги ни виждате.
  • Ко
   Кога ще ги стигнем...?
   5 0
   18:32, 4 юли 2020
   От около полунощ в кв. "Каменни" на някои улици нямаше нет до към днес наобяд. Това може да се види от сесиите на потребителите на интернет от кв. "Каменни" Кабелната телевизия прекъсна малко преди 07:00ч. тази сутрин за около два часа. Опитах два пъти да се свържа с посочените от ЕСКОМ телефони за поддръжка. В 08:38 ч. се опитах да се свържа и звъннах н а телфеон - 038665139 - никой не вдигна. В 11:56ч. отново позвъних на този телефон и отново никой не вдигна. Този телефон ползавам от години за да уведомявам поддръжката на ЕСКОМ, когато има някакъв проблем с интернета или кабелната телевизия. На третия път, в 11:59ч. успях да се свържа с подръжката на ЕСКОМ по друг посочен от ЕСКОМ телефон: 038536000, и докато кажа от кой адрес се обаждам, дежурният ми отговори че в кв. "Каменни"са имали проблем, който току що са отстранили и че вече би трябвало да имам интернет. Веднага проверих и се оказа наистина, че проблемът е отстранен. Всичко, което ви описах е проверимо и доказуемо и ви съветвам да ме приемете сериозно. В кв. "Каменни", нито вчера, нито днес е имало прекъсване на тока. От известно време нета е бавен, а от няколко дни кабелната телевизия често прекъсва или е с лошо качество. Вероятно това е свързано с подмяната на мрежата, която осъществявате. Като цяло съм доволен от услугата, която ЕСКОМ ми предоставя и съм сред най - лоялните и от най-дълго време потребители на интернет услугата и кабелната телевизия на ЕСКОМ. Моля да се отнасяте сериозно към всяка информация или добронамерена критика към услугите които предоставяте, защото отстраняването на пропуските ще е най - вече във ваша полза. Имидж се гради с много години труд и постояннство, но имидж може да се загуби и само за няколко минути и да отиде на вятъра години фирмен труд, поради това, че няко служител не си е свършил както трябва работата. Накрая да напиша, че когато има авария не е съвсем рядък случай дежурен да не вдига телефона, което е доста дразнещо. Много по - добре е хората да са наясно, когато има някакъв технически проблем, отколкото да тънат в неведение.
 • 5
  Es
  escom
  2 0
  09:07, 5 юли 2020
  Благодарим за тази информация. Ще обърнем сериозно внимание на този квартал.

Хороскоп за 13.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Няма да липсват проблеми на работното място, но ще се справяте с тях в движение. Ще запазите позициите си независимо от трудностите. Някои ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си. Възможно е умората и стреса ще предизвикат нервни емоции.
13 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Получаваната от вас енергия ще ви направи активни и с желание за развлечения. Някои ще пътуват до интересни места. Потърсете вината за влошените ви отношения с някого и в себе си. Има какво да се желае в тази посока. Пазете се от закостенели предубеждения, станете по-отворени за новостите в живота ви.
13 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Погрижили сте се програмата ви за днес да обхване всички приоритетни задачи и ще я следвате, отговорно и без излишни емоции. Специално внимание в нея е отделено на чуждестранните партньори, бизнесът ви с тях има добри перспективи. Добрите ви мисли и настроение ще влияе благотворно на околните.
13 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Старайте се да бъдете обективни, когато близките търсят мнението ви, а не просто да налагате възгледите си. Обзети сте от съмнения относно работата си, но те са неоснователни. Опитайте се да си починете и да се отърсите от напрежението.
13 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
13 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Възможни са затруднения в изпълнение на бизнес-ангажиментите ви днес, но не прехвърляйте вината върху другите. Достойнството ви изисква на първо място да се съобразите със ситуацията и да действате според нея, като разбира се, не пренебрегвате и интересите си. Търсещите работа ще получат информация за интересуваща ги желана позиция.
13 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете се на задачите си, които повече не търпят отлагане. Възможно е объркване и е нужно по-внимателно да обмисляте ходовете си. Ще успеете, но с цената на какво, зависи само от вас. Вслушвайте се в интуицията си, ще ви подскаже верния път. Не прибързвайте и правете добре нещата.
13 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка.
13 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Завиден ентусиазъм за работа имате днес. Вие сте инициатор на доста начинания, които обаче изискват пълното ви отдаване. За част от вас концентрацията е нещо крайно необходимо. Вие я компенсирате с пъстър емоционален живот.
13 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Нуждаете се от подкрепа, за това се обърнете към хора, имащи власт и сила да ви помогнат. Добрите ви страни ще насочат мислите ви в подходяща посока и няма да таите омраза или други недобри чувства в себе си. Вечерта ще научите интересна и вълнуваща новина. Дамите ще се стараят повече с външния си вид.
13 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Поемате изпълнението на определен проект днес, който ще ви открие неподозирани възможности за в бъдеще. Добре ще е ако още от сега се замислите за нещата, които бихте могли да свършите. Не сте доволни от взаимоотношенията си с близък човек, но най-добре ще е да вземете нещата в свои ръце, вместо да чакате да се оправят от само себе си.
13 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ще ви се наложи да бъдете внимателни в работата си, ако искате да постигнете добри резултати. Попадате в деликатна ситуация и положението ви ще зависи от начина по който успеете да реагирате. Доверете се на интуицията си и можете да разчитате на успешни действия. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което ви е убягвало досега.
13 авг 2020
Последни новини