От х:

Днес в x:

Иво Мирчев: Прокуратурата в момента удря избирателно (видео)

"Прокуратурата в момента удря избирателно", коментира Иво Мирчев, IT специалист и член на "Демократична България".

Според него държавното обвинение умишлено избира да разследва и да се се самосезира за действията на някои хора, докато по отношение на други не предприема нищо. "Прокуратурата в момента удря избирателно, удря политически противници, удря икономически противници, удря определени бизнес кръгове, част от тях са част от мутренските времена а България, но друга част са част от белия бизнес", коментира той в предаването "Денят с Веселин Дремджиев".

Според него държавното обвинение умишлено избира да разследва и да се се самосезира за действията на някои хора, докато по отношение на други не предприема нищо. "Прокуратурата в момента удря избирателно, удря политически противници, удря икономически противници, удря определени бизнес кръгове, част от тях са част от мутренските времена а България, но друга част са част от белия бизнес", коментира той.

Той смята и че прокуратурата трябва да направи и проверка какво се е случило с парите, за които обвиняемият бизнесмен Васил Божков твърди, че е изтеглил, за да даде на премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов.

Според Иво Мирчев бизнесменът умишлено не атакува депутата от ДПС Делян Пеевски. За Пеевски сега е изгодно Бойко Борисов да бъде "удрян", за да бъде отслабена ГЕРБ и след изборите да има коалиция ГЕРБ и ДПС", смята Мирчев. Той прогнозира, че след влизането на България в чакалнята на еврозоната ще има сериозни политически турбуленции без предвидим в момента изход.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ju
    justice for all
    5 -1
    10:23, 23 юни 2020
    Под "прокуратурата" разбирайте Д(П)С.
  • 2
    Ас
    АСЕН ИЛИЕВ
    4 0
    10:59, 23 юни 2020
    Дпс = кгб, затова и доган го пазят толкова дълго :) василчо отчисляваше и за колхозната свиня, няма как да говори сега срещу тях. Даже основната част от приходите от комар беше за колхозната свиня, като ония 4 милиарда от ктб. Затова и цветан василев го крият в белград :)
  • 3
    Па
    патарока
    3 0
    18:17, 23 юни 2020
    Едни говеда мислят за чакалнята а народеца за място в гробищният парк
    • Ri
      right
      3 0
      20:23, 23 юни 2020
      Докато организираната престъпност е на власт, страната ни няма да бъде приета в еврозоната, нито в шенгенското пространство.
Последни новини