От х:

Днес в x:

Моторист пострада при удар в паркирано Ауди

    Моторист пострада при удар в лек автомобил Ауди, паркиран на пътното платно на улица "Преображение" в Хасково. Инцидентът стана около 17:30 часа.

    55-годишният моторист се е движел по надолнището в посока булевард "Илинден". Изгубил е контрол над управлението и се е блъснал в колата.

    От удара мотористът е получил наранявания и е откаран с линейка в хасковската болница. Той е бил контактен. Тестван е за алкохол, но промили не са отчетени.

    На мястото на инцидента имаше полицаи за изясняване на случая.

    Минути по-късно стана верижна катастрофа на булевард „Стефан Стамболов“, до Общинска полиция в Хасково. Ударът беше между три коли, движещи се към кръстовището до автогарата. Пътници от първите две коли - Пежо и Киа обясниха, че преди светофара започнали да намаляват скоростта, когато били ударени отзад от водачка на Субару.

    При сблъсъка са нанесени материални щети по трите коли, пострадали хора няма. Шофьорите изчакваха на място да пристигнат служители на „Пътна полиция“.

    Заради произшествието в района се образува трафик.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ха
      хасковлия
      17 -5
      19:09, 19 юни 2020
      Да бяхте направили снимка на неотстранената авария от В и К Хасково на кръстовището на ул."Преображение" и ул."Дружба", поради която е мокро. Още не е късно....
    • 2
      Св
      Свидетел
      21 -7
      19:59, 19 юни 2020
      Инцидента е в следствие на ВиК авария от която по цялото платно се е разляла вода, така че при натискане на спирачка дори с кола има приплъзване по наклона, а с мотор си 100 процента на земята. В нормалните държави ВиК щеше да бъде осъдена заради аварията, която е предпоставка за проишествия.
    • 3
      Къ
      Къде
      6 -3
      20:12, 19 юни 2020
      го тоя светофар до общ.полиция?Доста отдалече намаляват...
    • 4
      98
      98
      11 -2
      23:32, 19 юни 2020
      слонският задник от ,Субаруто, продължава да си говори по телефона
    • 5
      Лу
      лудия Макс
      8 -1
      00:16, 20 юни 2020
      Минути след мелето преминах покрай краш автомобилите. От задната седалка на последната кола излезе възрастна жена, която ревеше и се вайкаше. Явно e отвлякла вниманието на водачката и вероятно тя е и главната причина. И от удара и от уплахата ревеше като на умряло. В предните автомобили водачките бяха видимо спокойни въпреки че нямаха никаква вина, а птп-то е същата работа като като с Милен Цветков, но удара бе много лек .
      След двайсетина минути също преминах на връщане покрай катастрофиралите автомобили и все още нямаше катаджийски автомобил за да установи причината.
      Явно уплахата от катастрофата е в повече от щетите по колите и задръстването, което причини забавяне на трафика и то в час пик.
    • 6
      12
      123
      3 0
      08:40, 20 юни 2020
      Защо няма снимки или беше време за пиене.
    Последни новини