От х:

Днес в x:

Проверяват НСО заради снимки, които може да са от спалнята на Борисов

Изображение 1 от 2

    Междувременно се появиха медийни публикации за „преврат“

    Националната служба за охрана започна служебна проверка във връзка със серия снимки, публикувани първо от сайта „Афера“. Това потвърдиха от НСО за bTV.

    Според анонимния автор, кадрите са от спалнята в резиденцията на премиера „Секвоя“. Към момента няма никакво потвърждение за истинността на снимките, на които се виждат спящ човек, пари в чекмедже, запалки за пури и пистолет.

    Междувременно, агенция ПИК обяви, (първоначално без въобще да споменава снимките), че тече „опит за държавен преврат с участието на НСО“ и охраната на премиера е компрометирана.

    „В отговор на тиражирани в медийната среда твърдения, категорично заявяваме, че в нито един момент сигурността на министър-председателя на Република България не е била компрометирана! Незабавно е възложена и вече е в ход служебна проверка“, подчертаха на свой ред от НСО.

    По-рано днес от прокуратурата обявиха, че ще направят проверка на по-рано изтеклия аудио запис, за който се твърди, че е с участието на премиера. В него са коментирани вътрешно- и външнополитически теми и въпроси, касаещи конкретен бизнесмен.

    Източник: bTV

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (24)

    • 1
      Кр
      Краят на Борисов наближава
      21 -4
      20:52, 17 юни 2020
      Хасково.нет публикувайте снимките ако ви стиска! Нека хората видят пачките с евро и златните кюлчета в нощното шкафче на Борисов. От къде има тези пачки?! Задавайте въпроси! Покажете, че сте независима и демократична медия.
    • 2
      Др
      дрон
      15 -4
      20:58, 17 юни 2020
      Да започнат разследването от доскорошният му авер в кражбите Цецо Асансьора, няма по-коварно същество от него, обучен в някогашната ДС.
    • 3
      То
      Тончо
      16 -4
      21:00, 17 юни 2020
      Нечуваният скандал с изобличителните снимки от спалнята на Бойко Борисов, на които виждаме тлъсти пачки по 500 евро, златни кюлчета и неговия пистолет, поставят един основен риторичен въпрос – мафиот ли е премиерът на България?
      Кой нормален политик държи милиони в нощното си шкафче и буци злато, чието място е в банката? Защо подобно съкровище се държи в чекмедже? Причината не е ли в неговия проблемен произход – корупция?
      • Ба
        Бат Божко
        0 0
        19:23, 18 юни 2020
        Кажете ми на кой шкафчето да снимам?
        И какви снимки искате да им направя? С долари или ....?
        Няма политик в България който да държи пари, злато или каквото и да е у тях. На всички политици нещата им са много добре оформени документално. И колкото и да са взели отдавна са изпрани.
        Трябва ли да ви давам примери?
        Курнелия Нинова - Техноимпекс
        Иван Костов - AES Гълъбово, БГА Балкан, ...
        Александър Томов - Лупи - Кремиковци и ЦСКА
        Как така ЛУКОЙЛ от 15 години работи на загуба?
        Когато разполагаш със власт всичко много лесно се оказва документално чисто.
        Няма политик да рискува с няколко пачки евро да рискува милиони в сметки изпрани.
        Ако някой въобще вярва в такива манипулации си е направо луд.
        ТУК ЦЕЛТА Е ДРУГА И НЯКОЙ ИМА ЛИЧЕН ИНТЕРЕС.
    • 4
      Сп
      Спасов
      12 -4
      21:07, 17 юни 2020
      Ако се питате откъде са кюлчетата злато?
      Възможен отговор:
      Комисионната от месечен РЕКЕТ за бойко – от компаниите, на които са предоставени КОНЦЕСИИТЕ ЗА ДОБИВ НА ЗЛАТО и на първо място канадската компания „Dundee Precious Metals“ . Злите езици говорят, че дъщерята на бойко притежавала 10% от акциите в тази фирма.
      Или пък – кюлчетата злато, може да са му просто подарък от същите компании. Пък бойко е забравил да ги декларира в данъчната си декларация.
      Иначе, за пистолета – какъв ли психопат трябва да е Министър председателят ни, за да спи с пистолет на нощното си шкафче.
    • 5
      До
      До кога
      18 -3
      21:15, 17 юни 2020
      Няма ли край тази сага, както се казва до гуша ни дойде.
      Поне според моето скромно мнение , този психопат се подиграва с целия Български народ.
    • 6
      Кр
      Кракен
      8 -20
      21:40, 17 юни 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 7
      От
      Отговор
      11 -2
      22:28, 17 юни 2020
      Кракен , Кракен вятър те вее на бял кон ! Но ще се яви друг Кракен които с пипалата си ще го
      потопи там от където той и тези до него никога няма да излязат.
    • 8
      Та
      Тадеуш Доленга - Мостович
      5 -2
      22:46, 17 юни 2020
      Прочетете и вижте и разберете , че Никодем Дизма управлява вече почти 15 години държавата ни !
    • 9
      Ге
      Генев
      8 -1
      11:29, 18 юни 2020
      Е пари вече няма в страната. Парите се изнасят от България от както Бойко Борисов е на власт. Това много хора го усещаха и се говореше. Ето ви доказателството! Къде е главния прокурор? От къде са тези пачки в чекмежето? Оръжието защо не е в каса?
      • Ге
        Генчо
        0 0
        19:26, 18 юни 2020
        Питай този дето е снимал и конфиурирал снимките.
    • 10
      Ге
      Герберасти
      7 -3
      11:44, 18 юни 2020
      Мдааа, на фона на това чекмедже и аз бих се провикнал по телевизора, дори бих тръгнал по площадите като глашатай известявайки народонаселението – стойте си вкъщи и ако не ви стигат паричките теглете кредити и не ми разваляйте рахата, толупи с толупи. Пълна идилия – мека пухена възглавичка и заредено чекмедженце. А има ли кой да надникне в чекмедженцето на менте-генералчето? Навярно се е понапълнило и то.
    • 11
      Ба
      Бабикян
      7 -2
      12:13, 18 юни 2020
      Бях си въобразил, че Борисов не може да изглежда по-жалко от онзи опит да обясни защо не си подава оставката след едни президентски избори. Е, може! Случи се снощи и бе предавано на живо, едно към едно. Такова вцепенение цареше, че човек ще реши, че иде нова пандемия! Като се стигне до там, човек се оплита в лъжи. До вчера записът бил фалшификат, а снощи каза, че били отпреди една година?! Не беше си писал с Божков и нямаше кирилица, а снощи се оказа, че препращал SMS-и?! Усъмни се в НСО и в Изпълнителната комисия на ГЕРБ във връзка с подлите фотоси. Ще спи с пистолет! А ние с какво да спим? С маски ли?
    • 12
      Са
      Саоламджиев
      9 -2
      12:17, 18 юни 2020
      Тая Кърджалийската няма капка достойнство мръсницата и се хили наистина като П----ка Бойко каза че Радев го следил с ДРОН Радев е лец и лети с МИГ 29 Представяте ли си ако беше влязъл в Бойковота спалня с МИГ 29 каквощеше да стане
    • 13
      Ви
      Видях
      2 -1
      14:34, 18 юни 2020
      Ама Баце какъв тен има само! Бая черен е, предвид, че 10 години не е ползвал платен отпуск! Ангелкова явно добре го е заредила с ВИП ваучери за някой резорт!? А може и Кънчо Стойчев да го е настанил в голф- клуба, щото нещо напоследък много му се усуква!? След Божковото имане, може на Тиквоко да му се е приискало и голф игрищенце!?
    • 14
      Ко
      Котарак
      5 0
      15:05, 18 юни 2020
      Само от една 500-еврова банкнота 24 пенсионера биха получили по 40лв.за Коледа..а само в чекмедженцето МУ са поне1.200.000-1.500.000евро.!!Колко ли има в белия шкаф..а в касата..а в офшорките...а във Виена???!!!
    • 15
      За
      Защо
      7 -1
      15:13, 18 юни 2020
      Сбъркана държава! Защо проверяват НСО, трябва да проверяват Борисов! Къде е Гешев? Защо не арестува премиера и да го попита откъде са 1.5 милиона евра и кюлчетата от злато! Да го попита министър-председател ли е или мафиот? Изведнъж се показаха хайката герб с цялото си воинство и изложиха гърди да защитят спящия премиер и се направиха на ощипани. Въх кой е този мафиот който снима и то в спящо положение нашето слънце. Освен това насочиха вината към Президента. Не това вече не е държава и хората спят. Не знам какво повече от това да ни покажат. Явно цялата ни изпълнителна власт е мафиотска и за тях това е съвсем нормално. Председателката на НС нарекоха ****** ************ п----а, а тя се радва без да съзнава, че това е убийство на Парламентарната държава. Какъв срам и вместо да се засрамят спретнаха театро на българския народ като намесиха и Президента и днес всички мисирки задават въпроси към него вместо да насочат въпросите си към премиера.
    • 16
      Ма
      Мария
      6 -1
      15:32, 18 юни 2020
      Златни кюлчета, милион ЕВРО и пистолет !!!
      Политическата мръсотия от групировката ГЕРБ е на МАХ !!! Пълно затлачване. И няма изчистване, няма изчистване. Колкото и пресконференции да организира Българският МАДУРО. Колкото и слуги да пуснат по ТВ ефира, колкото и услужливи репортери да задават леки и удобни въпроси, мръсотията и отвращението остават далеч над критичната доза на поносимост. ГНУСНО, като фекалните води в Черно море !!! В едно от чекмеджетата имаше толкова ЕВРО, че е достатъчно за половината къща в БарцИлона, например. Колко ли подобни чекмеджета е имало ??? Но никой не го запита откъде са парите ??? Защо Бойко Борисов излъга, че СМС не са негови ??? Откъде са златните кюлчета ??? По БТВ Хекимян услужливо и оправдателно намекна, че се продавали имитации на златни кюлчета. И Бащицата от Банкя си ги купува, за да си играйка с тях ??? МНОГО, МНОГО ГНУС СЕ СЪБРА В ДЪРЖАВАТА. ЯВНО Е, ЧЕ НЕ САМО НА МОРЕ ТРЯБВА ДА СЕ ХОДИ В ГЪРЦИЯ И ПО СВЕТА, НАЛИ ???
    • 17
      До
      До мрънкалниците
      2 -1
      17:13, 18 юни 2020
      Гласувейте на изборите за парламент и сменете властта. Така става по закон, не със мрънкане и вайкане. Залагам 100 лева, че ще си останете само с мръкането и догодина Борисов- 4.
    • 18
      Дя
      ДЯДО ЙОЦО
      1 -1
      19:18, 18 юни 2020
      В своята 1300 годишна история Българияса познати БОРИС СИМЕОН КАЛОЯН Иван Асен КРУМ ИСПЕРИХ и още незабравими български чеда прославили държавата ни и влезли в ИСТОРИЯТА ни Дойде време в нея да влезе и пожарникаря гербаджия тулупа бойко методиев борисов нарочно го пиша с малки букви
    • 19
      Да
      Дамян
      1 -4
      08:50, 19 юни 2020
      Снимките бяха предназначени за определена група хора , които реагират първосигнално.Оказа се,че не са никак малко. Читавите хора ще изчакат да се разследва случая и ще се окаже, че всички са лаяли на аба.Но целта е да се лае , нали.
      • Гл
        глупак
        3 0
        09:06, 19 юни 2020
        Имаш ли очи, имаш ли уши бе лизач?
    • 20
      Ко
      Кой
      3 0
      09:19, 19 юни 2020
      Кой уби с базука Чакъра? Лично, с пълно съзнание и хладнокръвно.Паркетен генерал, не генерал-лейтенант. Чистокръвен убиец. Евра, злата, кюлчета. Върха на айсберга. И още се чудят, автентични ли са снимките, влезнали са му в спалнята, гости които сам допуска и след това пешкира да обира друг. Мафиотски истории. Забърква манджата и бяга. Това не е държава- не държава победена от шайката, която прерастна в хунта.Мачка всичко като фашина. Чист фашизъм. Единни и в глупостите които правят.
    Последни новини