От х:

Днес в x:

Пепелява брюнетка – стилът на лятото и есента

Изображение 1 от 5

    Златният баланс или омбре оттенъците не са единствените начини за надграждане на кафявите коси. Ако търсите по-хладен вариант, пепелнокафявият цвят е вашият отговор. Пепелта е "детето" на сребърните и кафявите акценти и е нарастваща тенденция в Instagram. "Този стил стана много популярен, защото съответства на сребърната тенденция на косата, която наблюдавахме при платинената блондинка", казва Холи Милс пред „InStyle“.

    Тя добавя, че стилът “пепелява брюнетка“ е начин брюнетките да са част от тази тенденция без да унищожават косата си или пък да търсят цвят, който е твърде неподходящ за тях. Милс казва, че пепелта работи на всеки нюанс на кафявото, освен при тези, които клонят към оранжево. "Ако имате наситени червени или оранжеви цветове в косата, е добре да ги вдигнете високо преди да нанесете пепелния си нюанс". 

    Цветът моментално добавя острота към основата на всяка брюнетка, а техниката на оцветяване е изключително многостранна. Прилагането на хладния тон навсякъде, добавяне на фини акценти или пепеляво-кафяв баланс са само част от начините да опитате тази нова тенденция. Фактът, че пепеляво-кафявата коса е сравнително лесна за поддръжка, може би е най-привлекателното качество на тази тенденция.

    Източник: Tialoto

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини