От х:

Днес в x:

BMW Гран купе 2 официално излиза на пътя

Изображение 1 от 3

    С първото BMW Серия 2 Гран купе (среден разход на гориво: 7.1–4.2 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 162–110 г/км) BMW въвежда наложилата се успешно в по-високите автомобилни класове концепция на купе с четири врати за пръв път и в премиум компактния сегмент. Екстравагантната алтернатива на класическите седани поставя акценти по отношение на индивидуалността, естетиката и емоционалността и ги комбинира с иновативно управление и свързаност, висока пригоденост за всекидневието, както и типичната за BMW динамика на управлението.

    BMW Серия 2 Гран купе ще се продава по целия свят и като екстровертно купе с 4 врати предлага особено вълнуващ достъп до продуктовото портфолио на BMW. Автомобилът разполага с идеалните предпоставки да въодушеви нови, ориентирани към дизайна целеви групи от градовете с типичната за марката радост от шофирането и е атрактивно обогатяване на гамата най-вече за пазарите с висок афинитет на клиентите към триобемните каросерии.

    Базовите цени в Германия ще са 31 950 евро за BMW 218i (среден разход на гориво: 5.7–5.0 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 131–114 г/км), 39 900 евро за BMW 220d (среден разход на гориво: 4.5–4.2 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 119–110 г/км) и 51 900 евро за върховия модел BMW M235i xDrive (среден разход на гориво: 7.1–6.7 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 162–153 г/км).

    Също като купетата с четири врати на BMW Серия 6, BMW Серия 4 и BMW Серия 8 и BMW Серия 2 Гран купе демонстрира висока ориентация към дизайна със спортни и емоционални линии, прозорци без рамки на страничните врати и особено изразително, екстровертно излъчване. Тя е съчетана с висока пригодност за всекидневието и много добро предлагане на място в интериора, както и голям багажник.

    В тон със спортно-динамичното излъчване BMW Серия 2 Гран купе е и стандарт по отношение на динамиката на управлението в своя клас. В основата на това е модерната архитектура на BMW с предно задвижване, която BMW Серия 2 Гран купе споделя с новото BMW Серия 1 заедно с множество технологични разработки.

    С модерното си окачване и иновативните системи купето с четири врати поставя стандартите по отношение на динамиката на управлението и пъргавината и е перфектният избор за млади целеви групи от градовете, които обръщат голямо внимание на спортния дух, най-модерната свързаност и доброто предлагане на място. BMW M235i xDrive серийно се оборудва със задвижване на четирите колела BMW xDrive.

    Източник: hicomm.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини