От х:

Днес в x:

Очаква се градският плувен комплекс в Асеновград да посреща посетители от 19 юни

Дейност "Пазари и тържища" към община Асеновград планира да отвори за посетители Градския плувен комплекс на 19.06.20 г. ( петък ) .

Плажуващите ще бъдат допускани при спазване на всички изисквания на Министерството на здравеопазването. На входа ще бъде измервана температурата на всеки посетител. Хора с повишена такава, няма да бъдат допускани да влязат. 

Комплексът ще работи с капацитет от 30 %, както е според указанията. Това означава, че от услугата ще могат да се възползват около 400 души.

Подготовката на обекта вече започна. Планирано е да бъде извършен освежаващ текущ ремонт на басейна за възрастни. Съоръженията за децата ще бъдат прегледани за неизправности, след което ще се монтира детската пързалка.

След като започне да функционира, в комплекса ще се извършва дезинфекция на всеки час. Чадърите ще бъдат разположени на 5 метра един от друг. Ще има не повече от два шезлонга до всеки чадър. Всички басейни ще бъдат с топла минерална вода. Тя ще се подменя всеки ден в детските съоръжения, а в този за възрастни - веднъж седмично ( в четвъртък ).

Няма да има промяна в работното време и цените за ползване услугите на Градския плувен комплекс. Той ще работи от петък до сряда на обяд, 

Индивидуалните посетители ще плащат по 4 лева (възрастни ) и 3 лева ( деца до 14 г. ). Малчуганите до 3-годишна възраст влизат безплатно. Месечните карти са на стойност 50 лева за възрастни и 40 лева за деца до 14 г. 

Карти ще има и за желаещите да ползват басейна за плуване във времето от 08.00 ч. до 10.00 ч. и от 18.00 ч. до 20.00 ч. , като цената им ще бъде 35 лева. Картите за картотекирани спортисти от спортните клубове ще са на същата стойност като миналата година - 10 лева. Записването им става от треньорите.

Управителят на дейност "Пазари и тържища" Антония Стоянова, чийто ангажимент е стопанисването на Градския плувен басейн, посочи, че за отдаване под наем е обявен търговският обект на територията на обекта. Ръководството вече очаква желаещи да извършват търговска дейност там и в случай, че желаещите са повече от един, ще се проведе жребий.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини