От х:

Днес в x:

Силният вятър пречупи клони в Хасково

    50 км/ч достигна вятърът в Хасково в ранния следобед днес. В резултат на поривите бяха пречупени клони на дървета в областния град.

    Клон се пречупи от дърво на улица „Антим I“, който падна край паркиран лек автомобил Фолксваген Поло. За щастие по колата не са нанесени материални щети. Клонът обаче беше повалил контейнер за смет.

    На място пристигнаха пожарникари, които нарязаха падналия клон. Живеещ наблизо възрастен мъж заяви, че наоколо има и други опасни дървета, които могат да предизвикат инцидент. Той настояваше да се окастрят.

    По същото време беше паднало дърво върху навес до жилищна кооперация край улица „Мадара“, до детска площадка. Собственик от сградата каза, че е подаден сигнал на спешния телефон 112 и се очакваше да пристигне екип от противопожарната служба, който да нареже дървото.

    Очакванията са вятърът да се усили още. Припомняме, че за днес в Хасковска област е обявен жълт код за силен вятър от юг-югозапад.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ми
      Минка
      12 -2
      15:36, 5 юни 2020
      Не се научихте да пишете - улицата е "АнтиМ I"
    • 2
      Плащат ти като на магистраладжийкте за
      всяка 1 свирка :))
    • 3
      25
      2551
      2 -1
      19:27, 5 юни 2020
      Като гледам снимка номер 4 и комина на постройката се е килнал
    • 4
      Ор
      Орфей
      1 0
      21:52, 8 юни 2020
      Пред блока на Орфей 30 всички липи са за подкастряне.Много са високи до 5-6 етаж и почнаха да се навеждат .Докато не е станала нвкоя беля да минат и да ги подрежат ...
    Последни новини