От х:

Днес в x:

Кметът на Ардино инж. Изет Шабан проведе среща с абитуриентите от СУ „Васил Левски“ – Випуск 2020

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан проведе среща сабитуриентитеот СУ „Васил Левски“ – Випуск 2020. Поради пандемията от коронавирус срещата се проведе в заседателната зала на общината. На нея присъстваха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметовете Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков, класният ръководител на абитуриентите Алпер Сами.

Кметът инж. Изет Шабан поздрави зрелостниците с успешното завършване на средното образование и им пожела успешна реализация в живота.

„Завършването на средно образование е важен момент в живота на младите хора. Защото зрелостникът поема самостоятелно по нелекия път на живота, който е осеян, както с много радости и хубави мигове, така и с много трудности. Пожелавам Ви успешно завършения етап на средното образование да продължи във висшите учебни заведения на страната. Искрено се надявам, че след успешна реализация в живота, ще се завърнете и ще продължите да работите за развитието и просперитета на своя роден край. Имаме нужда от всякакви специалисти – лекари, архитекти, юристи и др. “, каза в приветствието си към абитуриентите кметът инж. Изет Шабан.

Всеки зрелостник получи награда и поздравителнакартичкас послание, връчена лично от кмета на общината инж. Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям.

Развълнуваните абитуриенти споделиха, че никога няма да забравят от кое училище са тръгнали. Благодариха на кмета на общината инж. Изет Шабан и неговия екип за топлото посрещане и оказаното внимание и ги поканиха на абитуриентския им бал, който ще се проведе на 24 юни.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини