От х:

Днес в x:

В „Мандалореца“ сезон 2 Тимъти Олифат ще носи бронята на Боба Фет

Онлайн се появи доста объркваща, нова информация. Героят на Тимъти Олифат в „Мандалореца“ сезон 2 , носи незабравимата броня на Боба Фет.

Наскоро актьора се присъедини към сериала , но името на героя му продължава да НЕ Е ясно. Сега след тази нова, че ще носи бронята на Боба, спекулациите започнаха. Дали той не играе ролята на Коб Вант?

В поредицата „Aftermath“ на Чък Уендиг, Коб Вант е роб, който се превръща в шериф. Той пази реда във Freetown, малка общност на планетата Татуин. В „Aftermath“ той носи броня, които е взел от Jawas . Насоките сочат, че тя е принадлежала на Боба Фет.

Боба Фет ще участва в „Мандалореца“ сезон 2. В ролята гледаме ветерана от „Междузвездни войни“, Темуера Морисън. Ще видим още Росарио Доусън в ролята на Асока и Кейт Сакоф в ролята на Бо-Катан Кризи.

Снимките на сезона приключиха през март. Disney и Lucasfilm вече работят по третия сезон. Постпродукцията по сезон две се случва дистанционно. Президента на Disney Боб Чапек потвърди, че премиерата на новия сезон НЯМА да бъде отлагана.

Източник: http://cineboom.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини