От х:

Днес в x:

Как се снимаха за албума си випуск 2020 на едно от най-добрите американски училища (видео)

За абитуриенския бал обикновено се лепва определението незабравим, но випуск 2020 по цялата планета наистина ще помни своето завършване за цял живот. Дори албумите са онлайн. А в една от най-успешните американски гимназии не се задоволяват просто с портрети на випускниците. Техният албум ще предлага след години доста повече спомени - както за интересите на съучениците, така и за особеното време, когато са се дипломирали.

Училището Дуарте е основано през 1909 г. Гимназията Дуарте - Duarte High School, отваря врати през 1958 г. През 2010 г. там са внедрени академии, позволявайки на учениците да вземат часове, които са насочени към техните интереси. Целта е да подготвят за по-нататъшното си образование, както и да доразвият знанията си в желана област.

В гимназията учат около 900 ученици. През 2007 г. е признатa за отличаващa се в Калифорния заради високите си резултати от тестове и академични постижения. Duarte High School е призната в Newsweek за една от най-добрите публични гимназии в Съединените щати. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини