От х:

Днес в x:

Iphone 12 ще дебютира през ноември

Според MacRumors, Apple ще представи общо четири нови телефона тази година – 5.4 инча, с 6.7 инча и два с 6.1 инча размер на екраните. Производството на iPhone 12 ще стартира през юли въпреки забавянето заради пандемията COVID-19, като първоначално ще се правят само 6.1-инчовите модели. Според медията другите два планирани смартфона ще се появят на поточната линия на по-късна дата.

Първите два модела ще използват дисплеи, разработени от LG и BOE, като тъч контролерът при тях ще се доставя от трета компания. Екраните на другите два смартфона ще се произвеждат от SAMSUNG и ще разполагат с вграден тъч, базиран на технологията Y-OCTА.

iPhone 12 ще е базиран на нов А14 чипсет, като базовите модели с големина на екрана от 5.4 и 6.1 инча ще разполагат с 4 GB оперативна памет и 128 или 256 GB свободно място. Флагманите ще идват съответно с 6 GB и 512 GB. Всички смартфони ще бъдат оборудвани с OLED дисплеи и ще поддържат 5G свързаност.

Очаква се iPhone 12 да дебютира през ноември, като стартовата цена на базовия модел ще бъде около 649 долара, а на най-скъпия вариант - 1399 долара.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини