От х:

Днес в x:

Пиян водач опита да избяга от полицаи, арестуваха дрогиран шофьор

57-годишен пиян водач е опитал да избяга от полицаи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Снощи в 23:30 часа, автопатрул е подал сигнал със стоп палка за проверка на „Фолксвагена“ в района на булевард „Стефан Стамболов“ в областния град. Водачът е продължил пътя си и е последван от полицейската кола. Малко по-късно, на булевард „Съединение“ е спрян и е тестван с дрегер, който отчел наличие на 1,66 промила алкохол. Мъжът е задържан до 24 часа в Районното управление в Хасково, а по случая е образувано бързо производство.

Същото производство е заведено и в Районното управление в Свиленград. То е срещу 26-годишен водач на „Мицубиши“, хванат да го управлява по улиците на родния си град Любимец. При проверка, полицаите забелязали неадекватното му поведение и го тествали с дрегер, който установил наличие на метаамфетамин. Мярката му на задържане е до 24 часа, съставен му е акт.

За нерегистрирано превозно средство е стартирало досъдебно производство в Районното управление в Димитровград. Вчера около 14 часа, полицаи от управлението са проверили на улица „Ромен Ролан“ в града лек автомобил „Мерцедес“, шофиран от 43-годишен мъж. Колата е била с поставени холандски табели, чийто срок на валидност е изтекъл.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини