От х:

Днес в x:

Питър Динклидж и Джейсън Момоа във вампирска екшън комедия

Изображение 1 от 2

    През миналата година изтече информация, че двете звезди от „Игра на тронове“ ще играят заедно в римейк на култовата комедия „Близнаци“. За момента не е ясно дали това наистина ще се случи, но Питър Динклидж и Джейсън Момоа все пак ще се снимат във филма на Макс Барбаков „Good Bad & Undead“. Гарантираме, че интересът към този проект ще е меко казано огромен.

    Динклидж ще играе Ван Хелзинг, легендарният ловец на вампири. Изненадващо той обединява сили с вампир (Момоа), дал обет никога да не убива отново. Двамата обикалят от град на град, скроявайки план Ван Хелзинг да се преструва, че е заловил вампира и да получи награда за главата му. Но когато за главата на вампира наистина е обявена голяма награда, всичко в този опасен свят, изпълнен с чудовища и магии се обръща срещу двамата измамници.

    Бъдещият хит е определян като „Среднощно препускане“ във вселената на Брам Стокър. Сценарият е дело на Марк Суифт и Деймиън Шанан, известни с работата си по римейка на „Петък 13-ти“.

    Барбаков пожъна невероятен успех с последния си филм „Palm Springs“. Комедията с Анди Самбърг и Кристин Милиоти имаше своята премиера на тазгодишния фестивал в Сънданс и бе закупена от Neon и Hulu за рекордните 22 милиона долара.

    Динклидж и Момоа ща се сред продуцентите на „Good Bad & Undead“. Предстои ни да ги видим в два коренно различни филма. Носителят на 4 награди „Еми“ Динклидж ще играе главната роля в комедията „Last Sons Of America“, а Момоа очакваме да видим през декември в новата екранизация по култовия роман „Дюн“.

    Източник: cinefish

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини