От х:

Днес в x:

Принц Хари поискал той и Меган да се откажат от задълженията си в кралското семейство

Принц Хари е бил инициатор на решението той и съпругата му Меган да се откажат от задълженията си в британското кралско семейство, съобщи Контактмюзик.

Това твърди посветената на тях книга "Да откриеш свободата: Хари и Меган и какво е съвременно кралско семейство".

Принц Хари и съпругата му се отказаха от кралските си задължения в началото на годината и се преместиха да живеят първо в Канада, а след това в САЩ с амбицията да започнат нов живот като филантропи. Макар че досега британците обвиняваха Меган за решението, и дори изковаха нова дума - Мегзит, изглежда то не е било нейно.

"Истината е, че Хари беше нещастен отдавна. А тя винаги е показвала, че ще го подкрепя, каквото и да направи" - твърди книгата.

Хари е казвал често, че не е имал друг избор, освен да се откъсне от кралския живот с Меган и сина им Арчи. В реч на благотворително събитие след изненадващото съобщение той призна:

"Решението, което взех със съпругата ми да се оттеглим, не е лекомислено. Беше след месеци разговори и след години предизвикателства. Знам, че не винаги съм прав, но що се отнася до това, наистина е единственото решение". 

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    123
    1 0
    03:29, 26 май 2020
    Какъв принц е Хари? той е плод на незаконна **** авантюра на Даяна с телохранител /На който прилича на 100 процента / и кралицата никога не го е приемала за внук.Мегън е полу-негърка няма как да стане принцеса и те нямаха друг избор освен да приемат изгонването си от двореца.
Последни новини