От х:

Днес в x:

Руският хит "Провокатор" с премиера по AXN през май

В предградията на модерна Москва, психологът Артем практикува "шокова терапия", убеден, че най-бързото и ефективно лечение е да среща пациентите си брутално с техните страхове. В същото време в личния му живот цари пълен хаос, след като е осъден на затвор за причиняване на самоубийство на пациент.

Вече на свобода, той открива наново практиката си в импровизиран офис в бляскаво сдание и едновременно се опитва да си върне предишния живот, което означава да се събере отново със съпругата си, да успее да запази лиценза си, да предпази сестра си тийнейджър от гаджето ѝ насилник и най-вече да докаже невинността си за смъртта на бившия си пациент.

Артем знае, че пациентът му не се е самоубил, а е бил убит и нещо повече – знае кой е убиецът му, но събирането на доказателства се оказва нелека задача.

Докато с всеки следващ случай той се доближава все повече до целта си и въпреки, че успешно помага на пациентите си разрешавайки видимо невъзможните им за разрешаване проблеми, един въпрос не спира да го притеснява - дали ще успее да помогне сам на себе си?

Премиерата е на 1-ви май.

Сериалът ще се излъчва всеки петък от 21:00.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини