От х:

Днес в x:

100 шлема за полицаите в Хасково от народен представител

Изображение 1 от 2

    100 защитни шлема ще бъдат разпределени сред полицаите в Хасково, които дежурят на на контролно-пропускателните пунктове на областния град. Те са дарение на  Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково  от народният представител от Хасково  Евгения Ангелова.

    Шлемовете за лице предпазват устата, носа и очите.

    Те са за многократна употреба и подлежат на дезинфекция.

    Волята си на дарител предпазните средства да са за служителите по КПП-та Евгения Ангелова обяснява: Там всеки полицай ежедневно има контакт с хиляди хора и трябва да бъде качествено защитен.

    „Изключително съм благодарна за професионалната работа по осигуряване на реда и спазването на правилата, наложени от правителството. Благодарение на тези мерки към момента Бългаpия е страната с най-ниcка заболеваемост от коронавирус от всички държави в Европейския съюз, по показател брой болни на 100 000 души, според Европейския център за превенция и контрол на заболяванията (ЕЦПКЗ)“, заявява хасковският народен представител.

    Това не е първото дарение, което Ангелова прави по повод пандемията от коронавирус. След началото на здравната криза тя осигури 120 предпазни шлема за оборудване на лекари и други здравни работници в хасковската болница. МБАЛ -Хасково към момента единствена приема всички пациенти с коронавирус от цялата област.

    Веднага след обявяване на извънредното положение на 13 март депутатът от ГЕРБ дари и 1000 лева по специалната сметка на Министерство на здравеопазването. 

    „Предстоят светли християнски празници и топло примамливо време. Призовавам всички моите съграждани стриктно да спазват указанията на Оперативния щаб за борба с коронавируса и да бъдат смирени и разумни. В тази трудна ситуация е важно всички да бъдем дисциплинирани и да мислим не само за себе си, а и за околните. Нека не забравяме, че дори и да се чувстваме здрави, пак е възможно да сме носители и да заразяваме по-уязвимите, с които се срещнем. За това: аз оставам вкъщи, останете у дома и Вие!“, призовава Евгения Ангелова.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ке
      Кенанския лъв
      16 -8
      14:22, 16 апр 2020
      Браво, браво, сега остава и друг народен представител да подари алпийски палатки за полицаите охранители на кенана. Така в палатките ще бъдат скрити от атмосферните условия и погледи докато играят карти, табла или шах. И отпочинали и бодри ще могат правилно и четливо да пишат актове и глоби.
      • Ам
        АмериканскиХойКосмат
        8 -8
        14:26, 16 апр 2020
        Държавата при нас даде
        на полицаите в град с вашите размери 5000 маски :)))
        ....
        Да ви ххх Държавата при вас:))
    • 2
      Пъ
      Първо Краде, Сетне ви ебем
      12 -7
      14:27, 16 апр 2020
      И накрая ви даряваме
      .....
      • Ар
        АРСЕН ЛЮПЕН
        1 -1
        00:59, 17 апр 2020
        Като прочетох заглавието на статията и си казах,м а м к а м у доживяхме народен представител да дари анонимно, както правят всички безкористни хора,тоест повечето от нас.Изпращаме смс-и за Българската коледа,пускаме кой колкото може в кутиите за нуждаещите се от спешно и скъпо струващо лечение,събираме пари за загиналите служители на МВР и т.н. и никой от обикновенните хора не търси слава и изгода.Продължих да чета статията и веднага ме връхлетя реалността,тя била от еди коя си партия,ама тя не дарявала за първи път.Отврат.Получих "истингяс"(ц и г а н с к а дума която означава да имаш разстройство и да ти се гади едновременно).Какво да кажеш на такива хора? Ами единственото подходящо нещо според мен е "Д а г о д у х а т е с к а п а н я ц и."
    • 3
      Ур
      Уран
      20 -3
      15:51, 16 апр 2020
      А вода раздаде ли? От оная, дето ни обещават от 3 години ДелянДобревци и сие?
    • 4
      Pa
      Padre
      19 -3
      17:36, 16 апр 2020
      А случайно някой сетили се да им сложи по една тоалетна(гледам има и девойки).Иначе за онези тираджии им изринахте плаца за 2 дни и ги нагостите с кетъринг,сложихте им кенефи,а онези"куки скапани" да се......
    • 5
      Фъ
      ФъКю
      14 -2
      18:58, 16 апр 2020
      Когато започнем да уважаваме, лекарите си, учителите, полицаите си, военните тогава ще сме готови да започнем да живеем по добър живот, а до тогава жална ни майка.. Прости сме затова ще патим.
    • 6
      Ху
      Хулиган
      7 -4
      19:32, 16 апр 2020
      Голямо дарение! По-евтини нямаше ли? Или сами са ги правили за по малки разходи?
    • 7
      Фл
      флайинг дъчман
      1 0
      22:21, 18 апр 2020
      хахахахаха стига сте ги маскирали вече ве
    • 8
      Ми
      Мима
      0 0
      00:22, 19 апр 2020
      Браво!Най после някой да се сети и за полицаите!Трябва и безплатна храна да им се носи.

    Случаен виц

    Последни новини