От х:

Днес в x:

11 °C

Нов сериал с Олаф от „Замръзналото кралство“

Заради изолацията вкъщи, ходенето на кино ще се отложи за по-късен етап. Но това амбицира „Дисни“ да се погрижат за своята стриминг платформа. По „Дисни+“ ще е премиерата на „Тайната на Артемис Фоул“, един от филмите, на които се възлагаха големи надежди през лятото. Но пък именно тук ще започне излъчването на нов сериал за един от любимците в хита „Замръзналото кралство“.

„At Home with Olaf“ е създаден точно, за да зарадва всички семейства, затворени вкъщи. Но по-впечатляващото е, че сериалът е направен наистина вкъщи от Хирум Осмънд и е озвучен от Джош Гад, който е гласът на Олаф във всички филми дотук и записва звуците и репликите на героя си от своя дом.

Вече е готов първият кратък тийзър на сериала. Той ще разказва различни приключения на симпатягата Олаф в моментите на социална изолация. „Тези кратки филмчета, направени от Хирум и екипа на Disney Animation от домовете им, са толкова очарователни и се надявам да ви накарат да се усмихнете в тези страшни времена“, написа Гад, споделяйки видеото в Туитър.

Излъчването на първите епизоди на „At Home with Olaf“ стартира тази седмица.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини