От х:

Днес в x:

Шофьори плащат за синята зона, която не работи

Изображение 1 от 4

  "Въпреки преустановяването работа на синята зона, паркоавтоматите работят и все още има хора, които не са информирани за това нещо и щателно си заплащат престоя!". За това сигнализира читател на Haskovo.net.

  Действително при репортерска проверка беше установено, че паркоавтоматите в града работят. Получихме билет за паркиране при поставяне на 1 лев.

  "Пускайки монети в автомата, хората се прецакват с пари, които могат да си спестят", коментира хасковлията. Той смята, че машините трябва да бъдат изключени или поне по тях да се разлепят съобщения, че не се налага заплащане за паркиране в синята зона.

  "Синята зона е безплатна до 13 април, засега. В тази връзка има заповед на кмета и постъпила заповед от мен", каза управителят на "Тролейбусен транспорт" Албен Манджуков. Той припомни, че информацията за временното спиране на синята зона беше разгласена включително и в медиите.

  Според него е възможно граждани от други населени места да пускат монети за паркиране, тъй като нямат информация за безплатната синя зона. Манджуков допълни, че на този етап не е обсъждано разлепването на съобщения по паркоавтоматите.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (23)

  • 1
   Ко
   Ковид-19
   45 -3
   16:03, 7 апр 2020
   П*****о вземи малко да поработиш и дай разпореждане да се свърши нещо като хората.Какво значение има дали хората са от други населени места,щом синята зона не работи,значи не работи за всички или ти си на принципа,който се върже.Ясно е на всияки,че щом не спирав автоматите или не слагаш съобщения искаш пак да прибереш някоя стотинка.
   • Ро
    рофинка
    21 -1
    18:56, 7 апр 2020
    сега всички пари отиват в джоба на управителя господин Манджуков, защото се води че автоматите на работят и няма постъпления.
   • Ве
    ВЕРНО, БЕ
    11 -1
    20:58, 7 апр 2020
    По прицип и по закон зоната не работи, че къде отчитат парите тогаз . Ах неговата .........хамил ал кадрил, ах.
   • Па
    Патрон
    6 -7
    22:55, 7 апр 2020
    Като не знаят ще плащат. Тъкмо в местната хазна да влезне някой лев. В Кауфланд сиренето като е намалено в махленския магазин същото сирене пазаруват с 3 лв. по-скъпо от незнаене. Да се информират , ама като гледам сигурно има хора които не са разбрали още за извънредното положение.
  • 2
   Ай
   айваз
   14 -19
   16:04, 7 апр 2020
   Голяма работа и много автоматите за кафе също рабо... Виж коментара
   • Бе
    белев
    9 -2
    18:58, 7 апр 2020
    как така работят автоматите за кафе, аз защо съм ги изключил тогава, шъ откача. глад мори семейството ми, хляб и сол вече ръфаме.
  • 3
   Що Кметя Станчо Умното сади разсад в Узунджово ,
   А аз да не мога да отида да посадя ?
   ....
   Кога ще се вземат мерки против Кърския хххх -
   мачкат теменужките с колите и предават Ковид-19 ?
  • 4
   Pp
   ppp
   12 -1
   18:41, 7 апр 2020
   Какво означава "преустановена работа на синята зона" , като пред данъчното събират пари
   • Хо
    Ходжата ГРОБ/ДПС
    12 0
    18:49, 7 апр 2020
    Това са помощи за социално-слабите депутати от ГРОБ/ДПС :))
   • До
    До ррр
    7 -2
    21:38, 7 апр 2020
    Пред данъчното не е синя зона. Малко мисли преди да пишеш
   • До
    До До ррр
    6 -1
    21:46, 7 апр 2020
    Прав си ,
    лятото като си бях в България ,
    пред данъчното имаше само коли на деца на Мутри и бейове :))
  • 5
   Са
   Само ГЕРБ
   15 -1
   18:51, 7 апр 2020
   Обичаме ГЕРБ!Обичаме Генерала!Обичаме ДРИМ ТИМ!
   Да купим на всеки депутат по още един апартамент с лифт.
   Ура!Ура!Ура!
   Седим вкъщи!Рупаме тревица!Птичи грип,птичи вирос!
  • 6
   Не
   незнайко
   12 -1
   18:55, 7 апр 2020
   Разходете се до Димитровград и там има паркомати ,но не работят.
  • 7
   Работник от синята зона, след като маркира с апарата си левчето, заяви,че шефовете са ги изритали буквално на улицата да събират пари, гратиса бил свършил. Станиславчоооооооо, чуваш ли?
   • Сп
    Справедливо е
    15 -3
    21:39, 7 апр 2020
    Аз работя в синята зона. Не работим. Плащате на частния паркинг но сте тъпи и мислите че е на синята зона. Затова че сте смотаняци си струва да ви взимат парите.
  • 8
   До
   доброволец
   13 -1
   19:00, 7 апр 2020
   ако ми разрешат за два часа ще налепя съобщения че не работи синята зона, и на края на забраната ще си ги почистя.
  • 9
   As
   asas
   4 -2
   09:12, 8 апр 2020
   Работи само ,,жълтата" зона, която е частна и за нея законите на РъБъ не важат. Тях от Мутафчийски не ги е страх. А автоматите на ,,синята' зона си стоят настроени - така лесно ли сменя софтуер -най-добре да ги оградят с бодлива тел, да поставят пред тях знака STOP и да има включена сигнална уредба, та тъпанарите да разберат, че не работят - кой знае кога ще свърши това положение, а тези баламите никога няма да свършат.
  • 10
   Ня
   Някой
   12 0
   09:42, 8 апр 2020
   Тези които взимат пари за паркинг са слаботоковете на "Ем-Комфорт". Защото гладния Емо и неговата устата жена трябва да "смичат" яко. Тяхните хора работят 6 дена в седмицата и дори ги експлоатира и на официални празници да работят - - - иначе как ще караме джип "Лексус" за 130 хиляди лева и номер за 1000лв. 5555... Помашка му работа!
   • От
    Отговор
    1 0
    10:29, 8 апр 2020
    Така дали е ***** турчин или българин алчния *** си е алчен да не се обиждаме моля макар че аз се смятам за българин прочети историята и ще ти стане ясно че няма ******.
  • 11
   Ам
   Ами сега
   0 -2
   09:57, 8 апр 2020
   Да, бе! Плащали те като е работеща не плащат, а точно сега ли ще плащат.Като ги гледам слиза от колата и инкасаторът ги гони и им се моли да платят..... сега плащали ....
  • 12
   Ли
   лиско
   0 -3
   10:49, 8 апр 2020
   Синята зона работи с пълна пара. Инкасаторите събират пари. Кой казва, че не работи? Всички паркинги са платени от 10 дни
   • Ня
    Някой
    4 0
    12:33, 8 апр 2020
    Работят "Ем-Комфорт", а не Синята зона! Алчността граници няма, нали така Емо? Преди около 1месец един приятел ми каза че шефа на "Ем-Комфорт" му написали глоба с фиш за неправилно паркиране от Общинска Полиция на стойност 25лв и той "горкия" звънял на познати за да му оправят фиша, но ударил на камък. Полицая който го глобил - - бил непреклонен! Пълно излагане - - човек пълен с пари а няма 25лв за глоба.
  • 13
   До
   до будалите
   1 0
   12:49, 8 апр 2020
   Абе тикви прости - вие правите ли разлика между синята ( общинската) и жълтата ( на Емо и алчните властимащи зад него ) зони. За жълтата няма ХЕИ, няма ДВСК, няма НАП, няма Комисия на потребителите, няма Инспекция по труда - тя е над всички закони.

  Хороскоп за 06.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
  06 юни 2020

  Случаен виц

  Последни новини