От х:

Днес в x:

ESCOM помага на клиенти, които не могат да си набавят маски

    ESCOM започна раздаване на маски в касите в Хасково. Личните предпазни средства са за многократна употреба.

    Първите редовни клиенти вече си тръгнаха със защитни маски днес. Консумативите са предназначени за хора, които нямат и не могат да се снабдят.

    Маски за клиентите на ESCOM са осигурени в четирите работещи каси в Хасково - на улица "Епископ Софроний" 12, ул. "Георги Бенковски" 56 и улица "Македония" 11, които са с работно време от 8:30 до 18:00 часа, както и на касата в жк "Орфей" К1 срещу блок 22, работеща в интервала от 09:00 до 18:00 часа. Касите се дезинфекцират редовно и е препоръчително да влиза само по един клиент, за да се избегне струпването на хора на едно място.

    Припомняме, че във връзка със ситуацията с коронавируса и предприетите мерки от държавата, ESCOM препоръчва на своите клиенти да плащат по възможност сметките си по електронен път. Това е възможно с всяка банкова карта, чрез ePay и чрез PayPal.

    Чрез въведените мерки от страна на ESCOM и създадената организация на работа, компанията се присъединява към усилията в страната да се ограничат контактите с цел предотвратяване разпространението на Covid-19.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини