От х:

Днес в x:

Д-р Мими Кубатева, директор РЗИ Смолян:Честит празник на героите в бяло!

СКЪПИ КОЛЕГИ РАБОТЕЩИ В СИСТЕМАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,

Тази година професионалният ни празник идва в необичайно тежка обстановка на пандемия и извънредно положение, с произтичащите негативни последствия. В условията на тежкото изпитание обществото изключително много разчита на труда на всеки един от нас - санитари, шофьори, лаборанти, биолози, химици, санитарни инспектори, медицински сестри и лекари...

Казват, че предизвикателствата са поле за изява на способностите и готовността да помагаш. Като деца мнозина сме мечтали да спасим света и сега имаме този шанс. Да не го изпускаме, защото цената ще бъде много висока, измерима с човешки животи, страдания и икономически загуби.

Да мобилизираме сили за сериозна и продължителна битка. Да бъдем мъдри и всеотдайни в грижата за болните хора и заедно да преодолеем трудностите и продължим напред.

Пожелавам на всички здраве, сили и увереност, че ще се справим с кризата и ще станем по-добри и по-силни. Нека силата бъде с нас.

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

7-ми април е световен ден на здравето. В тези дни повече от всякога всички мислим и предприемаме мерки да запазим това най-ценно благо. Да проявим отговорност и съпричастност, смиреност и надежда. Пазете се като останете вкъщи и не забравяйте да се радвате на малките неща и победи.

Благодаря на всички, които спазват препоръките.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГЕРОИТЕ В БЯЛО

Д-р Мими Кубатева

Директор на РЗИ - Смолян

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини