От х:

Днес в x:

Издирват 45-годишен хасковлия

  45-годишен хасковлия се издирва от роднините му. Георги Нешков Янев напуснал дома си миналата седмица и повече не се върнал.

  Мъжът е с умствена изостаналост и го няма от сряда, каза сестра му Шенгюл Яшар. Тя обясни, че той живеел в семейната им къща на улица "Могила" 17, срещу блок 42 в хасковския квартал "Орфей".

  Шенгюл обясни, че тя и родните й са го търсили в болницата и в Психодиспансера в "Болярово", но не са го открили. Твърди, че е подадена жалба в полицията за изчезването на брат й.

  Гражданите, които имат информация за Георги Янев, могат да позвънят на тел. 0886 634372, 0886 658830, на спешния телефон 112 и в Районното управление в Хасково.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Бо
   Болярово
   12 -3
   16:11, 6 апр 2020
   Вчера по обяд видях човек с подобно описание до Градската градина. Изгребваше с ръце водата от една локва по средата на улицата докато валеше и колите го заобикаляха.
   • Оч
    Очевидец
    12 -2
    16:52, 6 апр 2020
    Аз също го видях там на спирката.
  • 2
   Хо
   хопкинс
   4 -33
   16:48, 6 апр 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 3
   Ро
   Робинзон
   12 -18
   18:54, 6 апр 2020
   Това е Сандокан с двата ножа. Виж коментара
  • 4
   До
   До РУП-а
   20 -4
   20:01, 6 апр 2020
   Защо от РУП не коментират колко дни са връщали хората и са ги пъдели да не подадат сигнал. Тук се превръщаме в Апартейд , полицията не приема тъжители, болницата връща хора
  • 5
   Жалко за човека ако е станало нещо.
   .....
   Обаче аз минавам да питам да сте виждали 2-хайванчета
   Едното го държа в Областния съвет , а другото в Общинския Съвет
   • До
    дознател
    6 -3
    01:24, 7 апр 2020
    Питай бея или някое заптие !
   • Ха
    хаймана
    1 -1
    10:00, 7 апр 2020
    Виждали сме ги в едни храсталаци на Кенана, съвокупляваха се.
  • 6
   На
   Намерихте ли го?
   2 0
   14:08, 9 апр 2020
   Какво стана открихте ли го

  Хороскоп за 05.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Освободете се от напрежението, загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи. Добри новини.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес ще успявате. Ще реализирате плановете си дори по-добре от предвиденото. Близък човек ще ви ангажира с проблем, по който едва ли ще можете да сте му полезни. Не позволявайте хорските приказки да променят отношението ви към определена личност, защото тя заслужава повече внимание и уважение.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Обзети сте от творчески идеи, които горите от желание да споделите и осъществите. Предлага ви се чудесна възможност за изява. Ще се радвате на вниманието и обичта както на близките си, така и от страна на колеги и на хора, на които ще бъдете представени. Нова сърдечна тръпка ще ви разтърси и само вие знаете колко далеч искате да стигнете.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще отделите повече време на работата си, служебна, делова, лична или обществена. Довеждате до край започната задача и това ви кара да прецизирате детайлите, в очакване на добри резултати. Благоприятно развитие на делови въпрос, касаещ и близките ви, свързан с имоти, дела или други начинания.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще отбележите ново начало за бизнеса си или друга, обвързваща ви с перспективите си активност. Измежду нещата, които определяте за важни са професионалното ви утвърждаване и личния ви живот. За последното ще се погрижите повече, предвид растящите ви желания. Поява на нов човек в живота ви или подновяване на връзка с вече познат ще придобие по-дълбок смисъл за вас.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Разнообразната работа днес, която ви налага общуването с много хора, може да ви изнерви. Старанието ви да сте изрядни във всичко, с което се заемете, често ще бъде проблемно, и то не по ваша вина. Можете да разчитате на помощта на близък приятел, който няма да ви подведе. Независимо от всичко бъдете усмихнати и сърдечни с другите.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не всичко днес ще се подрежда според очакванията ви. Възможно де възникнат проблеми, чието решаване ще наложи компромиси от ваша страна. За да имате по-малко разочарования, ограничете контактите си до минимум. Бъдете уравновесени и резервирани към непознатите. Не парадирайте с успехите си. Ако го сторите може скоро горчиво да съжалявате.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Привличат ви непознати неща и затова едва ли днес ще се задоволите с обичайните си занимания. Опитвате нещо нестандартно, което ще помните дълго. Едва ли е трудно да ви привлече човек на своя страна, тъй като сте в настроение и лесно се съгласявате с привлекателни идеи. Ако започвате нещо днес, непременно го довършете, защото иначе ще си създадете двойна работа.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Радвате се на един полезен ден. Независимо от заниманията си ще запазите доброто си настроение и ще успеете да го предадете и на околните. Разбирате се чудесно с човек, който отдавна ви привлича и нищо чудно скоро отношенията ви да се задълбочат.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Разтоварващи занимания ще ви помогнат да се освободите от натрупаното напрежение и ще подобрят настроението ви. Заобиколете се с обичани хора, с които чувствата ви са взаимни. Неочаквани новини ще ви зарадват. Решението ви да помогнете на някого е похвално и ви прави чест.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако трябва наложете усилия за да намалите темпото и да не сте все заети и активни просто по навик. Важно е да проявите благоразумие. Днес не всичко, което ви е доставяло удоволствие или ви е носело придобивки, ще ви въздейства по същия начин. Отделете от времето си и помогнете на близките си, но в никакъв случай не чакайте отплата.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Характерни за този ден са спокойствието и доброто настроение. Подхождате положително към всяко нещо, с което се сблъскате и това до голяма степен определя и добрите резултати, които постигате. Отпадат съмненията ви относно човек, когото сте считали за прегрешил спрямо вас. Имате чудесната възможност да се отпуснете и забавлявате вечерта.
  05 юни 2020
  Последни новини